GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Χρυσούλα Διαβάτη: «Υποστηρίζω θρησκεία, πατρίδα, οικογένεια. Οι νέοι οφείλουν να μάθουν την Ελλάδα»

Η Χρυσούλα Διαβάτη, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “On time” όπου εξομολογήθηκε ότι σώθηκε από θαύμα στην φονική πυρκαγιά στο Μάτι,...


Η Χρυσούλα Διαβάτη, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “On time” όπου εξομολογήθηκε ότι σώθηκε από θαύμα στην φονική πυρκαγιά στο Μάτι, ενώ δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα συμβαίνουν στην τηλεόραση και στην ελληνική κοινωνία…

«Κάθε μέρα πήγαινα στο Κόκκινο Λιμανάκι, ήμουν εκεί χειμώνα καλοκαίρι. Ήταν η αγαπημένη μου παραλία, πηγαίναμε με τις φίλες μου και κολυμπούσαμε. Την προηγούμενη μέρα, πριν γίνει το κακό, αποφασίσαμε να πάμε στην Πάρο για κάτι δουλειές. Ήμασταν εκεί κάθε μέρα την ίδια ώρα που ξέσπασε η φωτιά. Θα πνιγόμουν μαζί με τις φίλες μου. Όπως καταλαβαίνεις, στην ηλικία μου θα ήταν αδύνατον να μπορούσα να μείνω τουλάχιστον δυο ώρες στο νερό. Σώθηκα κυριολεκτικά από θαύμα. Χάθηκαν άδικα τόσοι άνθρωποι, η Χρύσα Σπηλιώτη, μια τόσο αξιόλογη γυναίκα. Δεν θέλω να βλέπω και να ακούω κανέναν πια, γέρασα και καλά έκανα, έτσι είναι η φυσιολογική πορεία του ανθρώπου», είπε αρχικά η Χρυσούλα Διαβάτη.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός αναφέρθηκε στα ριάλιτι και τις εκπομπές μαγειρικής: «Σιχάθηκα και τις μαγειρικές και τις εκπομπές. Μιλάνε για ανάπτυξη και μιλάνε μόνο για φαγάδικα. Δεν βλέπω τηλεόραση, βαριέμαι. Βλέπω ξένα, που είναι καταπληκτικά. Δεν τα μπόρεσα ποτέ τα ριάλιτι. Κατάργησαν τότε το μεγάλο πλατό που κάναμε τις μεγάλες παραγωγές για να βάλουν ριάλιτι και από τότε τελείωσε η ιστορία. Χαλάσανε όλα, δεν μπορούν πια να τα ξαναφτιάξουν».

«Τι χάλι είναι αυτό με τον κορονοϊό, τι είναι ο εκτραχηλισμός των ηθών; Εμείς δεν είμαστε Αμερική, έχει γίνει όλη η Ελλάδα Μύκονος. Έχω μεγαλώσει με άλλες αρχές. Υποστηρίζω θρησκεία, πατρίδα, οικογένεια. Οι νέοι οφείλουν να μάθουν καλά την Ελλάδα και να υποστηρίζουν τον τόπο τους», ανέφερε η Χρυσούλα Διαβάτη στη συνέχεια.

πηγη