GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Κρήτη: Πακιστανός προσπάθησε να βιάσει ανήλικη υπό την απειλή μαχαιριού

Οδηγείται στη φυλακή ο 30χρονος Πακιστανός Στη φυλακή οδηγείται ο 30χρονος Πακιστανός που υπό την απειλή μαχαιριού προσπάθησε να κακοποιή...


Οδηγείται στη φυλακή ο 30χρονος Πακιστανός

Στη φυλακή οδηγείται ο 30χρονος Πακιστανός που υπό την απειλή μαχαιριού προσπάθησε να κακοποιήσει σεξουαλικά την μικρή αδελφή της φίλης του στην Κρήτη.

Το κορίτσι, σχεδόν 14,5 ετών, κατάφερε, όπως καταγγέλλει, να διαφύγει από τα χέρια του παρ’ ολίγον βιαστή του και να γλιτώσει τα χειρότερα.

Σύμφωνα με το Cretalive, πρόκειται για έναν 30χρονο Πακιστανό, ο οποίος χθες Παρασκευή πήρε το δρόμο για τη φυλακή αφού εισαγγελέας και ανακρίτρια Ηρακλείου τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

Ο 30χρονος, ο οποίος διαμένει αρκετά χρόνια στην Κρήτη, είχε συνάψει σχέση με την 23χρονη αδελφή της ανήλικης και όλοι μαζί διέμεναν στο ίδιο σπίτι στο Ηράκλειο.

Φέρεται να έβαλε στο μάτι και τη μικρή αδελφή, την οποία προσπάθησε να κακοποιήσει σεξουαλικά υπό την απειλή μαχαιριού, όμως κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του και να τρέξει μακριά.

Ο ίδιος αρνήθηκε όσα του αποδίδονται, ωστόσο οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα και τον έστειλαν στη φυλακή.

πηγη