GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

«Σφυροκόπημα» Κωστέτσου: «Μας μαχαίρωσαν δίπλα στη Βουλή, αλλά εμείς δεν είμαστε τουρίστες»

Με αφορμή το άγριο περιστατικό με τους Κρητικούς που επιτέθηκαν σε Γερμανούς τουρίστες, ο Βασίλειος Κωστέτσος ξεσπά για την άγρια επίθεση...


Με αφορμή το άγριο περιστατικό με τους Κρητικούς που επιτέθηκαν σε Γερμανούς τουρίστες, ο Βασίλειος Κωστέτσος ξεσπά για την άγρια επίθεση που δέχτηκε στα σκαλιά της πλατείας Συντάγματος, μπροστά στη Βουλή, πριν από μερικές ημέρες.

Όπως επισημαίνει ο σχεδιαστής μόδας που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, ενώ ο φίλος του δέχτηκε μαχαιριά στο πρόσωπο από δράστες που είχαν στόχο να τους ληστέψουν, η εγκληματικότητα στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα είναι πλέον ανεξέλεγκτη.

«Ένας διαφορετικός Αύγουστος πέρασε……! Εκτός από ζεστές μέρες θάλασσα και μεζεδάκια σε παραλιακά ταβερνάκια που τον χαρακτηρίζει μου άφησε και μια άλλη γεύση… δυστυχώς την γεύση του «τρόμου». Με την ευτυχή είδηση για τον τουρισμό μας… την έλευση εκατομμύριων Τουριστών σε μια Ελλάδα όμως!!! απροετοίμαστη χωρίς υποδομή προστασίας τους αλλά απροστάτευτοι στο Κέντρο της Αθήνας Πόσο μάλλον Δίπλα στην Ελληνική Βουλή 21:00 ώρα το Βράδυ και Όχι σε Κάνα απόμερο στενάκι!!!!!να βρίσκεσαι στο Έλεος ανηλίκων πορτοφολάδων και επίδοξων δολοφόνων» έγραψε και πρόσθεσε ότι αν εκείνος και ο φίλος του ήταν τουρίστες, το θέμα θα είχε πάρει μεγαλύτερη έκταση:

«Σοκαριστικό Λυπηρό!…. Αποτέλεσμα Μπενάκης Βγενάκης…! Βέβαια αν είμασταν τουρίστες και συνέβαινε αυτό το μαχαίρωμα!! Θα είχε πάρει άλλες διαστάσεις….. Δυστυχώς για μας είμαστε Έλληνες οπότε….σιγά καλέ…τι έγινε τώρα…» έγραψε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Δείτε την ανάρτησή του:

https://www.instagram.com/p/ChmqUcxKV4-/?utm_source=ig_embed&ig_rid=b147eefe-8ced-4fda-80c0-eda499d70173


Πηγή: newsbreak.gr