GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Εθνική εορτή με μουρμούρα στη Γαλλία-Μακρόν στον Στρατό: Η Δημοκρατία σας χρειάζεται να κάνετε περισσότερα (Βίντεο)

Σχεδόν ένας στους δύο Γάλλους πιστεύει ότι ο αρχηγός του κράτους δεν ανταποκρίνεται στον ρόλο του.  Μπορεί η Γαλλία να γιορτάζει σήμερα μ...


Σχεδόν ένας στους δύο Γάλλους πιστεύει ότι ο αρχηγός του κράτους δεν ανταποκρίνεται στον ρόλο του. 

Μπορεί η Γαλλία να γιορτάζει σήμερα με επιδείξεις μάλιστα και ελληνικών Rafale , αλλά οι Γάλλοι όχι...

Μια νέα δημοσκόπηση του Elabe για το BFMTV που δόθηκε στη δημοσιότητα στις 13 Ιουλίου αποκάλυψε ότι το 48% των Γάλλων θεώρησε τη δράση του Εμανουέλ Μακρόν «απογοητευτική» , μόλις τρεις μήνες μετά την επανεκλογή του. 

Συγκεκριμένα, σχεδόν ένας στους δύο Γάλλους πιστεύει ότι ο αρχηγός του κράτους δεν ανταποκρίνεται στον ρόλο του. Μόνο ένα 12% για να βρει τη δράση του "ικανοποιητική ". Σε λιγότερο από ένα χρόνο, είναι 10 ποσοστιαίες μονάδες χαμένες

Εντύπωση πάντως προκαλεί η δήλωση Μακρόν προς τα στρατεύματα της χώρας: «Η Δημοκρατία σας χρειάζεται να κάνετε περισσότερα». « Πρέπει να βγούμε από την υπεράσπιση των οικονομικών συμφερόντων του κράτους », λέει ο Εμμανουέλ Μακρόν μπροστά στα στρατεύματα.

Ο Μακρόν συναντήθηκε με τη στρατιωτική κοινότητα το απόγευμα της Τετάρτης κατά την καθιερωμένη δεξίωση προς τιμήν όσων θα παρελάσουν στις 14 Ιουλίου. . Παρούσα όλη η υψηλή ιεραρχία, καθώς και απλοί στρατιώτες και εκπρόσωποι των συμμαχικών εθνών.


πηγη