GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Μετά τους Τούρκους οι Σκοπιανοί! Δήμαρχος με σημαία και χάρτη της “Μεγάλης Μακεδονίας”- Οι Βούλγαροι στο δρόμο που έστρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ με τις Πρέσπες

Μυστικό πρωτόκολλο Σόφιας-Σκοπίων για είσοδο των Σκοπιανών στην EE - Επικίνδυνοι αλυτρωτισμοί! Μετά τους προκλητικούς χάρτες των Τούρκων ...

Μυστικό πρωτόκολλο Σόφιας-Σκοπίων για είσοδο των Σκοπιανών στην EE - Επικίνδυνοι αλυτρωτισμοί!

Μετά τους προκλητικούς χάρτες των Τούρκων σειρά παίρνουν οι Σκοπιανοί που μας περιμένουν στην γωνία.
Ο Δήμαρχος του Σιδηροκάστρου (Demir Hisar ονομάζεται) μαζί με το δημοτικό του συμβούλιο φωτογραφήθηκε δημόσια με τον “ψευδο-αλυτρωτικό” χάρτη της «Μεγάλης Μακεδονίας».

Επισημαίνουμε ότι πολλοί επίσημοι Φορείς, όπως το κόμμα VMRO και πολλοί άλλοι, θεωρούν την μία και μοναδική ελληνική Μακεδονία, ως  "κατεχόμενο" έδαφος, συνεχίζοντας να ρίχνουν νερό στο μύλο της εθνοτικής αντιπαράθεσης με την Ελλάδα.



Οι Βούλγαροι προχώρησαν ένα  βήμα παραπέρα στον δρόμο που χάραξε ο ΣΥΡΙΖΑ  με την συμφωνία των Πρεσπών την οποία θα βρίσκουμε συνέχεια μπροστά μας.

Σε έκτακτη ανακοίνωση το VMRO στα Σκόπια ανακοίνωσε για το ζήτημα με την Βουλγαρία:

“Τα βουλγαρικά ΜΜΕ δημοσίευσαν μυστικό πρωτόκολλο που κρύβει από τον λαό η προδοτική κυβέρνηση της ΠΓΔΜ.

Μια τεράστια προδοσία ετοιμάζεται για τη Μακεδονία, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΟΜΟ Ίλιντεν-Πίριν.

Το πρωτόκολλο αποτελείται από ένα πλαίσιο διαπραγμάτευσης, το οποίο και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να κρυφτεί από τους Σκοπιανούς πολίτες, έτσι λένε ψέματα στον λαό ότι το πρωτόκολλο είναι μόνο τυπικό.

Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι η πΓΔΜ δεν θα λάβει ημερομηνία ένταξης στην ΕΕ μέχρι να εκπληρώσει τους βουλγαρικούς όρους σύμφωνα με το πρωτόκολλο.

Η ΠΓΔΜ δεν θα ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την ΕΕ έως ότου αλλάξει το Σύνταγμα, απαιτώντας να συμπεριληφθούν οι Βουλγαρικής καταγωγής Σκοπιανοί ως κρατική κοινότητα και όχι ως μειοψηφία.

Η ΠΓΔΜ δεν θα πάρει ημερομηνία μέχρι να αλλάξει τα σχολικά βιβλία υπό τον έλεγχο της Βουλγαρίας, δηλαδή μέχρι να εκβουλγαρίσει την ιστορία της.

Η ΠΓΔΜ δεν θα λάβει ημερομηνία έως ότου αλλάξει τις επιγραφές στα μνημεία, δηλαδή οι μακεδόνες ήρωες θα καταγραφούν ως Βούλγαροι.

Συμφωνήθηκε ότι αφού η προδοτική κυβέρνηση υπογράψει το πρωτόκολλο, θα διοργανωθεί μια συνάντηση Κοβατσκέφσκι και Οσμάνι στις Βρυξέλλες, ώστε να καυχηθούν στους πολίτες ότι πήραν ημερομηνία, αφού η ΠΓΔΜ εκπληρώσει όλα τα βουλγαρικά τελεσίγραφα.

Στο κείμενο του διαπραγματευτικού πλαισίου που θα πρέπει να εγκριθεί από τη Συνέλευση της ΠΓΔΜ, θα παραλειφθεί το σκέλος για "μακεδονική" διάλεκτο, παραπέμποντας στην βουλγαρική γλώσσα, ώστε να μην υπάρξει εξέγερση, και στη συνέχεια θα αποκαλυφθεί ότι γίνεται δεκτή μια διάλεκτος της βουλγαρικής γλώσσας, μέσω διακηρύξεων (γι' αυτό οι κυβερνητικοί  συνεχώς λένε ψέματα στον λαό ότι η γλώσσα είναι κατοχυρωμένη ( συμφωνία Πρεσπών με Ελλάδα) και ότι η πρόταση δεν καταπατά δήθεν την μακεδονική ταυτότητα, ενώ  συμφωνήθηκε ότι θα δημοσιεύσουν τις διακηρύξεις αργότερα).

Επιπλέον, ακόμη και αν στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των μερών ( Βουλγαρίας-ΠΓΔΜ) επιτευχθεί συμφωνία για όλα τα θέματα και υπογραφεί αυτή η συμφωνία, θα παραμείνει  η υποχρέωση των δύο πλευρών να συνεχίσουν να υλοποιούν  νέες συνεδριάσεις της ειδικής επιτροπής για νέα θέματα που δεν βρίσκονται επί του παρόντος στο προσκήνιο, αναφέρει το OMO Ilinden-Pirin.

Το VMRO-DPMNE λέει απερίφραστα, μαζικά και με αξιοπρέπεια ΟΧΙ στο τελεσίγραφο και στον εκβιασμό που περιέχει η πρόταση, τον οποίο η κυβέρνηση Κοβάτσεφσκι είναι έτοιμη να αποδεχθεί και έτσι να επιτρέψει τον εκβουλγαρισμό της Μακεδονίας.

Με την αποδοχή της πρότασης, η κυβέρνηση δέχεται επίσης αλλαγή σχολικών βιβλίων, αλλαγή ιστορίας, ιστορικών γεγονότων και χαρακτήρων, αλλαγή Συντάγματος και παρόμοιες ταπεινώσεις.

Με μια λέξη, η Κυβέρνηση αποδέχεται τη "Μακεδονία" είτε να είναι αιώνιος διαπραγματευτής είτε απόλυτα υποταγμένη.

Εάν η κυβέρνηση αποφασίσει να προωθήσει αυτή τη διαδικασία με τη βία, αντίθετα με τη βούληση του λαού, τότε το VMRO-DPMNE διαβεβαιώνει ότι δεν θα επιτρέψει αυτού του είδους την εθνική προδοσία και θα καταψηφίσει τις συνταγματικές τροπολογίες, που αποτελούν μέρος του εκβιασμού αυτής της πρότασης.

Ο κόσμος έδωσε τελεσίγραφο και αυτές οι μαζικές διαδηλώσεις και δραστηριότητες θα συνεχιστούν και το VMRO-DPMNE θα της στηρίξει”, καταλήγει η μακροσκελής ανακοίνωση.

Οι Βούλγαροι, αν και σε πιο δεινή θέση από εμάς, κατάφεραν πάρα πολλά σε σχέση με την ελληνική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ  που υπέγραψε την συμφωνία των Πρεσπών ( ενώ και η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει κάνει και αυτή κάτι ουσιαστικό για να συμμορφωθούν οι Σκοπιανοί τουλάχιστον με αυτά που υπέγραψαν ), την οποία έχει ήδη καταδικάσει ο ελληνικός λαός και η μακραίωνη αιματοβαμμένη ιστορία μας.


πηγη