GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Με την ανοχή της Νέας Δημοκρατίας οι λαθρομετανάστες εγκληματούν σε ολόκληρη τη Χώρα

Γράφει ο Μιχαήλ Παναγιωτόπουλος Το κράτος διαρκώς παραμένει αδιάφορο και ανάλγητο σε όλες τις σοβαρές παρανομίες και τα ειδεχθή εγκλήματ...


Γράφει ο Μιχαήλ Παναγιωτόπουλος

Το κράτος διαρκώς παραμένει αδιάφορο και ανάλγητο σε όλες τις σοβαρές παρανομίες και τα ειδεχθή εγκλήματα που σημειώνονται από ανατολίτες λαθρομετανάστες εις βάρος των Ελλήνων  φορολογουμένων πολιτών.

Τα συμβάντα είναι διαρκή, με πρόσφατο περιστατικό τον βιασμό της 23χρονης στην Σέριφο.

Κύριος υπαίτιος αυτών των φαινομένων είναι η επιδεικτική ανοχή των δημοκρατικοφανών κυβερνήσεων που διαχρονικά δεν θεσπίζουν νόμους προστασίας της ζωής, της προσωπικότητας και της γενικότερης υπόστασής μας.

Αυτό από τους μετανάστες πολλές φορές ερμηνεύεται σαν αδυναμία.

Παρόμοια φαινόμενα είναι αδιανόητα σε "ανατολικά" κράτη.

Θεωρητικά και σύμφωνα με διαστρεβλωμένες ερμηνείες  δεν συμβαίνει απαραίτητα το ίδιο με το αλλόθρησκο "δυτικό"  γυναικείο φύλο.

Σε αυτήν την περίπτωση η Κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει αφήσει τους πολίτες εντελώς ακάλυπτους και απροστάτευτους και μιλάει μόνο για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών, αφήνοντας τεράστιο χώρο σε μερικούς από αυτούς  για παρερμηνείες και εγκλήματα.

Κάτι πρέπει να γίνει και μάλιστα άμεσα. Η Μυρτώ είναι εδώ και πρέπει και το κράτος και όλοι μας να την υποστηρίζουμε και να μεριμνήσουμε να μην ξαναζήσουμε παρόμοιες καταστάσεις.

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ παραμένει έμπρακτα στο πλευρό της Μυρτούς και είναι πανέτοιμο να προασπίσει την υγεία και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων.

Αν ο κος Μητσοτάκης δεν θέλει να μας προστατεύσει, όπως επιδεικτικά το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία, τότε είναι καιρός να αντικατασταθεί με την ψήφο των πολιτών και μάλιστα άμεσα.


Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ