GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Επίσκεψη- πρόκληση Νταβούτογλου στη Θράκη – Ανακάλυψε «απογόνους του Πορθητή» σε Ξάνθη και Κομοτηνή

Επίσκεψη «αστραπή» πραγματοποίησε την Πέμπτη στην Θράκη, ο πρόεδρος του «Κόμματος του Μέλλοντος»- Αχμέτ Νταβούτογλου, σύμφωνα με την ιστο...


Επίσκεψη «αστραπή» πραγματοποίησε την Πέμπτη στην Θράκη, ο πρόεδρος του «Κόμματος του Μέλλοντος»- Αχμέτ Νταβούτογλου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα pameevro.gr. 

Ο πάλαι ποτέ στενός συνεργάτης του προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, και σήμερα «ορκισμένος» πολιτικός εχθρός του, βρέθηκε στην Ξάνθη και στην Κομοτηνή, όπου είχε συναντήσεις με τουρκόφρονα στελέχη της μειονότητας, ενώ επισκέφτηκε τους τάφους του Αχμέτ Σαδίκ και του προσφάτως αποθανόντος Αχμέτ Μέτε.

Ο ίδιος προκλητικά σχολίασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter πως βρέθηκε στην περιοχή όπου ζουν «απόγονοι του Πορθητή», ενώ «είδε» τουρκικά έθιμα και παραδόσεις στα Πομακοχώρια.

Έγραψε συγκεκριμένα ο Νταβούτογλου, ο οποίος συνοδευόταν από τον βουλευτή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Χουσείν Ζεϊμπέκ : «Στην Ξάνθη-περιοχή των απογόνων του Πορθητή αγκαλιάσαμε με τα αδέρφια μας. Επισκεφτήκαμε τον δήμο Μύκης, την Τουρκική Ένωση Ξάνθης και την μουφτεία μας. Εξαλείψαμε την νοσταλγία με επίσκεψη στον Εχίνο που διατηρεί αναλλοίωτα τα έθιμα και τις παραδόσεις μας».

πηγη