GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Φωτιά στην Πεντέλη: Βίντεο – ντοκουμέντο για εμπρησμό

Βίντεο – ντοκουμέντο για τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην Πεντέλη, το απόγευμα της Τρίτης, και επεκτάθηκε στις γύρω περιοχές βλέπει το φως τ...


Βίντεο – ντοκουμέντο για τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην Πεντέλη, το απόγευμα της Τρίτης, και επεκτάθηκε στις γύρω περιοχές βλέπει το φως της δημοσιότητας

Βίντεο – ντοκουμέντο για τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην Πεντέλη, το απόγευμα της Τρίτης, και επεκτάθηκε στις γύρω περιοχές βλέπει το φως της δημοσιότητας και το οποίο έχει στη διάθεσή της η ΕΛ.ΑΣ.

Είναι ξημερώματα Τετάρτης στη Χριστούπολη Σπάτων, δίπλα στο Πανόραμα Παλλήνης, τη στιγμή που στη γύρω περιοχή καίγονται σπίτια και οι πυροσβέστες προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά.

Ενας μαυροντυμένος άνδρας με γρήγορες κινήσεις περνά το δρόμο, σκύβει και διακρίνεται να κρύβεται πίσω από ένα δέντρο και στη συνέχεια να φεύγει βιαστικά.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον Alpha, ξεσπά φωτιά, με τον ίδιο να μην έχει αντιληφθεί ότι οι γείτονες τον παρακολουθούν.

Η καταγγελία

«Σταμάτησε το αυτοκίνητό του. Κατέβηκε κι άνοιξε το πορτ μπαγκάζ. Μου κίνησε την περιέργεια. Ήμασταν ξύπνιοι, η φωτιά έκαιγε από πάνω, είχε φτάσει στο Πανόραμα. Τον βλέπω να περνάει απέναντι. Για μια στιγμή τον χάνω, μετά τον βλέπω να φεύγει και σε λίγα δευτερόλεπτα ξεσπούν φλόγες» καταγγέλλει γείτονας.

Δείτε το βίντεο που έφερε στο φως ο Alpha



πηγη