GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

«Τι είναι ο Εθνικισμός. Γιατί ΕΙΜΑΙ Εθνικιστής»

«Εθνικισμός: Τίτλος Τιμής. Λίγοι εναντίον πολλών» Δεν μπορούν όλοι να είναι Εθνικιστές , αυτή είναι η αλήθεια. Και δεν μπορούν να είναι ό...


«Εθνικισμός: Τίτλος Τιμής. Λίγοι εναντίον πολλών»

Δεν μπορούν όλοι να είναι Εθνικιστές, αυτή είναι η αλήθεια.

Και δεν μπορούν να είναι όλοι, γιατί οι εθνικοί αγώνες είναι συνδεδεμένοι με διώξεις, συλλήψεις, στοχοποίηση, απειλές, σωματικό και οικονομικό κόστος για τους αγωνιστές.

Ως εκ τούτου η ιδιότητα του Εθνικιστή αποτελεί για τους φέροντες τίτλο τιμής.

Τίτλος τιμής σε ανθρώπους που έχουν ξεπεράσει το «εγώ» τους.

Άνθρωποι που αντιμετωπίζουν την επικρατούσα αντίληψη του ευδαιμονισμού και της καλοπέρασης ως εχθρικό συναίσθημα και εκτίθενται όρθιοι απέναντι στο πανίσχυρο νεοταξικό σύστημα.


Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που εμείς, οι Εθνικιστές, είμαστε λίγοι εναντίον των πολλών.

Και ούτε φυσικά πρέπει να μας πτοεί αυτό, γιατί τώρα φαίνεται ποιοι αξίζουμε, τώρα φαίνεται ποιοι μπορούν να αντέξουν στον πόλεμο των διεθνιστών (υλιστών, καπιταλιστών και κομμουνιστών).

Ο Εθνικισμός είναι δεδομένο ότι θα επικρατήσει. Είναι δεδομένο γιατί πρεσβεύει το φυσιολογικό, τις ανώτερες Αξίες και είναι έμφυτο στους Ανθρώπους από τον Θεό.

Αφιερωμένοι και ταγμένοι στους ανώτερους και ιερούς σκοπούς της επιβίωσης και ανέλιξης Έθνους και Πατρίδος, ενώνουμε τα τρία δάκτυλα της δεξιάς χειρός μας και σταυρώνουμε το σώμα μας.


Συν Χριστώ θα Νικήσουμε.

Νίκη υπέρ Πίστεως και Πατρίδος και Έθνους.

Όσοι Ζωντανοί.


 «Τι είναι ο Εθνικισμός. Γιατί ΕΙΜΑΙ Εθνικιστής»


Πρόσφατα, σε πατριωτικό ιστολόγιο γράφηκε το παρακάτω σχόλιο (για τον Ιερό Λόχο 2012):

«Η ομάδα είναι πολύ καλή, πατριώτες με αξιέπαινη δράση ως τώρα, αλλά λίγο αδιάβαστοι πατριώτες. Δεν το έχουν ψάξει φαίνεται πολύ καλά με τούς όρους. Ότι ο "εθνικισμός" είναι ένας ακόμα - ισμός, που μαντρώνει, που κλείνει περάσματα από και προς άλλους πατριώτες, που παραπέμπει σε ιδεολογία, ενώ οι ιδεολογίες μάς χώρισαν· αντί για ιδεολογία θα έπρεπε να υπάρχει ιδέα· κι αυτή είναι μία: Η Πατρίς.»

Τους γράψαμε την ακόλουθη απάντηση:

Χαίρεται, το ότι ο όρος «εθνικισμός» έχει «ποινικοποιηθεί» από την αριστερά και την....

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στην ιστοσελίδα: Ιερού Λόχου 2012




.