GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Δεν ανακόπτεται η ανοδική πορεία του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ

Την ίδια στιγμή που τα αναχώματα του συστήματος προσπαθούν να ανακόψουν την ανοδική πορεία του Εθνικού Kόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ και να φιμώσουν...


Την ίδια στιγμή που τα αναχώματα του συστήματος προσπαθούν να ανακόψουν την ανοδική πορεία του Εθνικού Kόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ και να φιμώσουν την εθνικοπατριωτική φωνή του ιδρυτή του κόμματος, Ηλία Κασιδιάρη, αποτυγχάνουν εντελώς, καθώς σε τελευταία συστημική δημοσκόπηση αποτυπώνεται η σταθερότητα του κόμματός μας.

Ακόμη και με την δημιουργία των κομμάτων αυτών το κόμμα μας κρατά σταθερά ποσοστά.

Στην δημοσκόπηση της GPO το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ φαίνεται να έχει μία υψηλή τάση κοντά στο 2% . Εάν κανείς προσθέσει την σιωπηλή ψήφο – θυμηθείτε την παραδοχή του κ. Μαύρου στα Παραπολιτικά fm  - και τους αναποφάσιστους που βρίσκονται σε διψήφιο ποσοστό, κατανοεί ακόμη και ο πιο απλός πολίτης ότι το κόμμα μας θα βρίσκεται μέσα στην επόμενη Βουλή.

Όσο και να πετσοκόβουν τα ποσοστά μας οι συστημικές εταιρείες δημοσκοπήσεων, τόσο αυξάνεται η δυναμική μας στην ελληνική κοινωνία!

Το βράδυ των εκλογών – που δεν αργεί – θα γεννηθεί ένα όνειρο, το οποίο θα εξελιχθεί σε εφιάλτη για τους εχθρούς της Πατρίδας μας!



.