GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Πυροβόλησαν τον πρώην Ιάπωνα πρωθυπουργό Σίνζο Άμπε κατά τη διάρκεια ομιλίας του (Βίντεο)

Πυροβόλησαν σε στήθος και λαιμό τον πρώην πρωθυπουργό Σίνζο Άμπε κατά τη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας! Ο βετεράνος συντηρητικός πολιτικό...



Πυροβόλησαν σε στήθος και λαιμό τον πρώην πρωθυπουργό Σίνζο Άμπε κατά τη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας!

Ο βετεράνος συντηρητικός πολιτικός διακομίστηκε σε νοσοκομείο και δεν παρουσιάζει καμία ζωτική ένδειξη - Συνελήφθη ο δράστης

Οπρώην πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε, 67 ετών, ο οποίος διακομίστηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο αφού τραυματίστηκε από σφαίρες κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος (ΦΔΚ) στη Νάρα, δεν παρουσιάζει καμία ζωτική ένδειξη, σύμφωνα με ιαπωνικά ΜΜΕ.


Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν ως δύο πυροβολισμούς που χτύπησαν στο στήθος και στον λαιμό τον βετεράνο συντηρητικό πολιτικό.

Η αστυνομία συνέλαβε τον φερόμενο ως δράστη της επίθεσης.

Δεν έχει τις αισθήσεις του

Σύμφωνα με διεθνή πρακτορεία ειδήσεων που επικαλούνται το ιαπωνικό ιδιωτικό πρακτορείο ειδήσεων Jiji, ο Σίνζο Άμπε δεν έχει τις αισθήσεις του.

Όπως αναφέρει το ιαπωνικό δημόσιο πρακτορείο ειδήσεων NHK, έχει υποστεί «καρδιοαναπνευστική ανακοπή», κατά τον όρο που χρησιμοποιούν οι αρχές όταν ο θάνατος κάποιου μένει απλά να διαπιστωθεί από ιατροδικαστικό, πληροφορία όμως που δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.

Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, ο Φουμίο Κισίντα, ανακοίνωσε ότι επιστρέφει εσπευσμένα στην πρωτεύουσα της χώρας, το Τόκιο, διακόπτοντας την προεκλογική του εκστρατεία, μετά την επίθεση ενόπλου εναντίον του προκατόχου του και νυν βουλευτή του κόμματός του, μεταδίδουν ιαπωνικά ΜΜΕ.


πηγη