GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Όταν ο Τραμπ προειδοποιούσε τους Γερμανούς για την εξάρτηση από τη ρωσική ενέργεια και αυτοί... γελούσαν (Βίντεο)

Ο ισχυρισμός του Τραμπ δεν είναι ακριβής και άκρως παραπλανητικός, ανέφερε τότε το CNBC Ο Τραμπ έκανε μερικούς εξωφρενικούς ισχυρισμούς γ...


Ο ισχυρισμός του Τραμπ δεν είναι ακριβής και άκρως παραπλανητικός, ανέφερε τότε το CNBC

Ο Τραμπ έκανε μερικούς εξωφρενικούς ισχυρισμούς για τη γερμανική ενέργεια στον ΟΗΕ και η αντίδραση της γερμανικής αντιπροσωπείας ήταν ανεκτίμητη, έγραφαν τότε τα ΜΜΕ, αναφερόμενα σε δηλώσεις του τέως προέδρου των ΗΠΑ για την εξάρτηση από τη ρωσική ενέργεια

"Η Γερμανία θα γίνει πλήρως εξαρτημένη από τη ρωσική ενέργεια εάν δεν αλλάξει αμέσως πορεία", προειδοποιούσε ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, σε ομιλία του στον ΟΗΕ, προκαλώντας... γέλια -κατά ειρωνικό τρόπο- στη γερμανική αντιπροσωπεία.

Ο ισχυρισμός του Τραμπ δεν είναι ακριβής και άκρως παραπλανητικός, ανέφερε τότε το CNBC ως πιστοποιημένο μέσο ελέγχου της πληροφορίας. Η Γερμανία εισάγει ένα κλάσμα της συνολικής της ενέργειας από τη Ρωσία, ήταν ο ισχυρισμός.

"Εδώ, στο δυτικό ημισφαίριο, είμαστε δεσμευμένοι να διατηρήσουμε την ανεξαρτησία μας από την καταπάτηση επεκτατικών, ξένων δυνάμεων", κατέληξε ο Τραμπ.

Που να ήξεραν οι Γερμανοί τότε τι θα ακολουθούσε...

Δείτε το επίμαχο βίντεο:




πηγη