GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ανατροπή στην παραπομπή Παπαγγελόπουλου - Τουλουπάκη

Για άλλη υπόθεση και όχι για τη Novartis παραπέμπονται ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και η Ελένη Τουλόυπάκη Ανατροπή στην υπόθεση της παραπο...

Για άλλη υπόθεση και όχι για τη Novartis παραπέμπονται ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και η Ελένη Τουλόυπάκη

Ανατροπή στην υπόθεση της παραπομπής σε ειδικό δικαστήριο του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και της πρώην εισαγγελέως Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη.

Αν και από το βράδυ της Πέμπτης διαρροές ανέφεραν πως η παραπομπή αφορούσε την υπόθεση της Novartis, το βούλευμα σήμερα ανατρέπει τα πάντα, αφού η παραπομπή αφορά άλλη υπόθεση.

Πιο συγκεκριμένα μετά από τη δημοσίευση του βουλεύματος από την ανάγνωση αυτού προκύπτει ότι η παραπομπή του Δ.Παπαγγελόπουλου ως ηθικού αυτουργού σε κατάχρηση εξουσίας, με φερόμενη ως αυτουργό της Ελένη Τουλουπάκη, αφορά στη μη αμελλητί, κατά το Σύνταγμα, αποστολή στη Βουλή μήνυσης βουλευτών του ΠΑΣΟΚ με την οποία κατήγγειλαν τον πρώην υπουργό υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον τότε υφυπουργό Ανδρέα Ξανθό σχετικά με μη τιμολόγηση φαρμάκου.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος θα δικαστεί για τις καταγγελίες των τριών εισαγγελέων, Παναγιώτη Αθανασίου, Ελένης Ράϊκου και Γεωργίας Τσατάνη, περί παρέμβασης στο έργο τους κατά τον χειρισμός σημαντικών υποθέσεων.

Η Ελένη Τουλουπάκη παραπέμφθηκε προκειμένου να δικαστεί για το κακούργημα της κατάχρησης εξουσίας, που αφορά στη δικογραφία για τον Ανδρέα Ξανθό και τον Παναγιώτη Κουρουμπλή.

πηγη