GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Σταμάτης Γονίδης: «Με ενοχλεί το χάρτινο καλαμάκι, ένα προφυλακτικό είναι 10 καλαμάκια πλαστικά»

Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» συνάντησε τον Σταμάτη Γονίδη, ο οποίος μίλησε για τη ζωή του, το ενός μηνός παιδί του, τα εγγόνια τ...


Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» συνάντησε τον Σταμάτη Γονίδη, ο οποίος μίλησε για τη ζωή του, το ενός μηνός παιδί του, τα εγγόνια του, ενώ αποκάλυψε ότι θα τραγουδήσει με τον γιο του Μπομπ Μάρλεϊ.

Αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να σχολιάσει την πρόσφατη φωτιά στα νότια προάστια, στην περιοχή της Βούλας, κατά την οποία ο ίδιος, η σύζυγός του και το μωρό τους είχαν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν προσωρινά το σπίτι τους: «Είχε φύγει όλη η γειτονιά από εδώ γιατί η φωτιά έφτασε στα 50 μέτρα από το σπίτι μας. Τη στιγμή που άρπαξε η φωτιά εδώ, ήμασταν τυχεροί γιατί ήρθε η Πυροσβεστική και την έσβησαν».

Σε ερώτηση για το τι τον ενοχλεί στην καθημερινότητά του, ο Σταμάτης Γονίδης, απάντησε: «Με ενοχλεί το χάρτινο καλαμάκι, ένα προφυλακτικό είναι 10 καλαμάκια πλαστικά, μη σου πω 20. Δεν είναι παράλογο;»

Όταν ερωτήθηκε γιατί φοράει συχνά σκούρα γυαλιά, ο τραγουδιστής είπε: «Είμαι πιο όμορφος χωρίς γυαλιά, όπως λέει η γυναίκα μου, τα φοράω γιατί έχω υπερμετρωπία, πρεσβυωπία και λίγη φωτοφοβία».

Σχετικά με την οικογένειά του και το ενός μηνός μωρό του, ο ίδιος ανέφερε ότι: «Μου έλειπε η οικογένεια, έκαναν συμβούλιο οι άγιοι και είμαι μια χαρά. Έχω έρωτα μεγάλο με την κόρη μου. Της έχω γράψει ένα τραγούδι. Σε κάθε κόρη μου, έχω τρεις, έχω γράψει από ένα τραγούδι».

Aκόμη, ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε για το νέο του τραγούδι: «Το “Ήταν λάθος” είναι το νέο μου τραγούδι, είναι ένα πολύ ωραίο λαϊκό τραγούδι. Αλλά προέκυψε και ένα χορευτικό τραγούδι με τίτλο “Εσύ ρωτάς”», είπε χαρακτηριστικά.

Ο τραγουδιστής κράτησε τη μεγάλη έκπληξη για το τέλος της συνέντευξης, όπου αποκάλυψε: «Θα πούμε ένα τραγούδι με το γιο του Μπομπ Μάρλεϊ, εγώ στα ελληνικά και εκείνος στα αγγλικά»!

πηγη