GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

O Biden κάλεσε το Κογκρέσο και τις Πολιτείες να αναστείλουν όλους τους φόρους στα καύσιμα για τρεις μήνες

Την αναστολή του ομοσπονδιακού και των πολιτειακών φόρων στα καύσιμα ζήτησε ο Joe Biden Ο Αμερικανός πρόεδρος Biden κάλεσε το Κογκρέσο να...


Την αναστολή του ομοσπονδιακού και των πολιτειακών φόρων στα καύσιμα ζήτησε ο Joe Biden

Ο Αμερικανός πρόεδρος Biden κάλεσε το Κογκρέσο να ψηφίσει την αναστολή του ομοσπονδιακού φόρου στα καύσιμα για τρεις μήνες προκειμένου να περιοριστεί η άνοδος στις τιμές της βενζίνης και να υπάρξει προσωρινή ανακούφιση για τα αμερικανικά νοικοκυριά.

«Μπορούμε να οδηγήσουμε χαμηλότερα την τιμή της βενζίνης και να προσφέρουμε στα νοικοκυριά μια μικρή ανακούφιση», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος από τον Λευκό Οίκο.
Όπως μεταδίδει το Reuters, ο Biden κάλεσε επίσης τις πολιτείες των ΗΠΑ να αναστείλουν προσωρινά την ισχύ των πολιτειακών φόρων στα καύσιμα, oι οποίοι όπως είπε είναι συχνά πιο υψηλοί από τους ομοσπονδιακούς.

Πρόσθεσε ακόμα ότι θα ζητήσει από τις μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες να βρουν ιδέες για την αύξηση της παραγωγής των διυλιστηρίων τους.

Νωρίτερα την Τετάρτη, η είδηση ότι ο Biden θα παρέμβει για την αύξηση των τιμών στη βενζίνη οδήγησε την τιμή του συμβολαίου του αργό πετρέλαιο Brent σε πτώση πάνω από 5% στα 108,9 δολάρια το βαρέλι.

www.bankingnews.gr