GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Συνελήφθη ο εκδότης Αντώνης Δελλατόλας

Συνελήφθη ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης Αντώνης Δελλατόλας, καθώς σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης κατά πληροφορίες από α...


Συνελήφθη ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης Αντώνης Δελλατόλας, καθώς σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης κατά πληροφορίες από αστυνομικές πηγές.

Ο Αντώνης Δελλατόλας κρατείται από το μεσημέρι στο τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης, καθώς αστυνομικοί τον εντόπισαν έξω από την εφημερίδα “ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ” και του πέρασαν χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε βάρος του κ. Δελλατόλας υπήρχε απόφαση για οικονομικής φύσεως θέματα, ενώ κάποιοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για υπόθεση φοροδιαφυγής.

Ο δημοσιογράφος κρατείται και την Τετάρτη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών και στον ανακριτή για να εκτελεστεί το ένταλμα που υπήρχε σε βάρος του.

Την ίδια ώρα η ελληνική αστυνομία, που έκανε την σύλληψη και αύριο θα οδηγήσει στη δικαιοσύνη τον γνωστό δημοσιογράφο και εκδότη, επισήμως δηλώνει… άγνοια. Δεν γνωρίζει δηλαδή αν συνέλαβε ή όχι, έναν πολίτη σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από τη δικαιοσύνη.

πηγη