GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Συνεργασία στις εκλογές Εθνικού Κόμματος Έλληνες – Εθνικού Μετώπου

Ανακοίνωση του Εθνικού Μετώπου «Ανταποκρινόμενοι στο αίτημα του πατριωτικού κόσμου για ενότητα των εθνικών δυνάμεων ενώπιον των δύσκολων ...



Ανακοίνωση του Εθνικού Μετώπου

«Ανταποκρινόμενοι στο αίτημα του πατριωτικού κόσμου για ενότητα των εθνικών δυνάμεων ενώπιον των δύσκολων περιστάσεων που αντιμετωπίζει η πατρίδα και η κοινωνία, αποφασίσαμε την συνεργασία του Εθνικού Μετώπου με το Εθνικό Κόμμα “Έλληνες” στις επικείμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Μας ενώνουν οι αγώνες εναντίον του σαθρού πολιτικού συστήματος και της ξενοκρατίας.

Μας ενώνει η αγωνία απέναντι στα διογκούμενα προβλήματα του δημογραφικού, της αντικατάστασης πληθυσμού που φέρνουν τα κύματα των παράνομων μεταναστών, η τουρκική απειλή και διείσδυση, καθώς και η συστηματική επίθεση εναντίον των αξιών, της ιστορίας, της ταυτότητας.

Μας ενώνει η ανάγκη συμπόρευσης και αντιπαράθεσης για να αποτρέψουμε την καταστροφή των Ελληνικών επιχειρήσεων και νοικοκυριών που σαρώνονται από τα καρτέλ, τις πολυεθνικές, τα οργανωμένα συμφέροντα και το αφελληνισμένο τραπεζικό σύστημα.

Μας ενώνει το κοινό όραμα για τον Ελληνισμό και την ιστορική αποστολή του.

Με την συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα του Εθνικού Μετώπου Μάνου Κώνστα στο Δυτικό Τομέα της Αθήνας καθώς και στελεχών στις εκλογικές περιφέρειες σε όλη την επικράτεια κάνουμε πράξη ένα ευρύ μέτωπο Εθνικής Αντιπολίτευσης ικανής να δώσει προοπτική στο λαό με προτάσεις βιώσιμες και ρεαλιστικές.

Ενωμένες και δυνατές οι δυνάμεις που συγκροτούν εθνικιστές και πατριώτες, χωρίς τα βάρη του αμαρτωλού πολιτικού συστήματος, μακριά από ιδιοτελείς κύκλους και ελεγχόμενα μορφώματα, σαλπίζουν Εθνικό Προσκλητήριο».



.