GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΔΕΔΔΗΕ για την φωτιά στη Βούλα: «Φταίει ένα πουλί πήραν φωτιά τα φτερά του»

Η φωτιά που δημιουργήθηκε και αν δημιουργήθηκε στον υποσταθμό εκεί, που ανήκει στον ΔΕΔΔΗΕ, είναι από εξωγενή παράγοντα Για την φωτιά στη...


Η φωτιά που δημιουργήθηκε και αν δημιουργήθηκε στον υποσταθμό εκεί, που ανήκει στον ΔΕΔΔΗΕ, είναι από εξωγενή παράγοντα

Για την φωτιά στην Βούλα και στην Γλυφάδα που προκάλεσε μεγάλες ζημιές το Σάββατο, όλα δείχνουν πως αφετηρία της ήταν ένας υποσταθμός της ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων της όμως, μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ τόνισε πως αν όντως ξεκίνησε από εκεί, οφείλεται σε εξωγενή παράγοντα, δείχνοντας ως υπεύθυνο ένα πουλί! Ναι ένα πουλί...

«Η φωτιά που δημιουργήθηκε και αν δημιουργήθηκε στον υποσταθμό εκεί, που ανήκει στον ΔΕΔΔΗΕ, είναι από εξωγενή παράγοντα. Οι πληροφορίες λένε οτι υπήρχε ένα πουλί που αυτό δημιούργησε το πρόβλημα, καθώς μετέφερε την φωτιά έξω από τον υποσταθμό», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Αυτό δημιούργησε το πρόβλημα, πήραν φωτιά τα φτερά του και πέφτοντας έξω από το χώρο».

Όπως μπορείτε να δείτε, οι υπόλοιποι που άκουγαν τα όσα έλεγαν, δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους, ενώ ο Κώστας Παπαχλιμίτζος του είπε: «Να το πάμε φυλακή».


πηγη