GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Επικεφαλής Διεύθυνσης Πληροφοριών της Ουκρανίας: Ο πόλεμος τον Δεκέμβρη θα φτάσει στο μηδέν, αλλά τον Αύγουστο θα συμβούν "ορισμένα γεγονότα"

Σύμφωνα με τον Μπουντάνοφ, η Ουκρανία θα επιστρέψει στα σύνορα του 1991 Μέχρι το τέλος του έτους, οι εχθροπραξίες στο έδαφος της Ουκρανία...



Σύμφωνα με τον Μπουντάνοφ, η Ουκρανία θα επιστρέψει στα σύνορα του 1991

Μέχρι το τέλος του έτους, οι εχθροπραξίες στο έδαφος της Ουκρανίας ενδέχεται να μειωθούν σχεδόν στο μηδέν.

Μια τέτοια πρόβλεψη σε συνέντευξή του στο ITV έκανε ο επικεφαλής της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας Kirill Budanov.

Κατά την άποψή του, η αποφασιστική στιγμή του πολέμου θα λάβει χώρα τον Αύγουστο, όταν θα συμβούν «ορισμένα γεγονότα» που θα δείξουν σε όλο τον κόσμο ότι αρχίζει μια καμπή.

Ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον Μπουντάνοφ, η Ουκρανία θα επιστρέψει στα σύνορα του 1991 (και κανείς δεν εξετάζει άλλα σενάρια). "Θα επαναλάβουμε τον έλεγχο των εδαφών μας στο άμεσο μέλλον", προβλέπει ο Μπουντάνοφ.

Ο Μπουντάνοφ τονίζει ότι η Ουκρανία, παρά τη σταδιακή υποχώρηση προς την ανατολική κατεύθυνση, την οποία ονόμασε «τακτική», σημειώνει πρόοδο σε άλλες περιοχές, ιδίως στην περιοχή Χερσώνα.

Επιβεβαίωσε ότι μέρος της επιτυχίας του ουκρανικού στρατού στον ρωσο-ουκρανικό πόλεμο εξαρτάται πλέον από τη διεθνή υποστήριξη και εξήρε την πρόσφατη πρόταση της Βρετανίας να εκπαιδεύσει 10.000 Ουκρανούς στρατιώτες.

"Η υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου είναι πραγματικά ισχυρή. Αυτό είναι ένα σπουδαίο παράδειγμα συνεργασίας και βοήθειας", δήλωσε ο επικεφαλής των αμυντικών υπηρεσιών πληροφοριών.

Σύμφωνα με τον Μπουντάνοφ, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δεν θα τα καταφέρει. "Πρόκειται για μια τραγωδία στην οποία οδήγησε τη Ρωσία και την Ουκρανία και θα καταλήξει σε καταστροφή για τη Ρωσία. Τίποτα άλλο", κατέληξε ο κορυφαίος κατάσκοπος.

πηγη