GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Απολαμβάνοντας το κλάμα των φιλελεύθερων!

Το Εθνικό Μέτωπο χαιρετίζει την κρίση του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ , το οποίο πράγματι απαρτίζεται από συντηρητικούς δικαστές ή ακριβ...


Το Εθνικό Μέτωπο χαιρετίζει την κρίση του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, το οποίο πράγματι απαρτίζεται από συντηρητικούς δικαστές ή ακριβέστερα, τολμηρούς δικαστές (και αυτό έχει σημασία), οι οποίοι ξέρουν να κρίνουν βάσει την κοινή λογική, αν όχι των κανόνων της εμβρυολογίας και όχι με βάση τα συναισθηματικά σοφίσματα της ορθοπολιτικής τυραννίας.

Οι αντιδράσεις και κυρίως τα δάκρυα, τα οποία προήλθαν τόσο από το κυρίαρχο νεομαρξιστικό ρεύμα, όσο και από τον Πρόεδρο-μαριονέτα του διεθνούς συστήματος του σιωνισμού αποτελούν ένα γλυκό έδεσμα για κάθε λογικά σκεπτόμενο άνθρωπο και δη εθνικιστή απέναντι στην παράνοια του ανεξέλεγκτου δικαιωματισμού του σήμερα.

Έχουμε ήδη αναφέρει σε παλαιότερο άρθρο αναλυτικά το γιατί η κρίση του Ανωτάτου Δικαστηρίου κατευθυνόταν προς την σωστή κατεύθυνση, ενώ παράλληλα στο ίδιο άρθρο αποδομήθηκαν ένα-προς-ένα όλα τα αίολα επιχειρήματα των οπαδών της έκτρωσης, οι οποίοι είναι τόσο δειλοί που πασχίζουν στην συχνή συζήτηση επί του θέματος να μην αναφέρουν καν τον προαναφερθέντα όρο, αλλά να μιλούν με τον πολύ πιο "κόσμιο", ήτοι τον όρο "άμβλωση".

Ξεκίνησαν, παράλληλα, ως είθισται, οι απειλές και τα λογικά άλματα περί "βιασμών, αιμομιξίας κλπ", τα οποία δεν έχουν καμία απολύτως λογική αλληλουχία των γνωστών υποκειμένων αναπαραγωγής σαχλαμάρων, οι οποίοι ουσιαστικά εκφράζουν το μένος τους, επειδή απέτυχαν στην περαιτέρω εκκόλαψη αυτής της κοινωνίας της παρακμής και του θανάτου, της κοινωνίας του απόλυτου καταναλωτισμού.

Για κακή τους τύχη, όμως, οι εθνικές δυνάμεις, οι οποίες μάχονται για Ιδέες και όχι για τις υλιστικές απολαύσεις εγωμανών τυράννων και κατάφεραν μία μεγάλη νίκη.

Πλέον καλούμε τον κάθε εθνικιστή ή και έστω συντηρητικά σκεπτόμενο πολίτη να παρακολουθήσει με άνεση πλέον τις απολαυστικές και υποκριτικές αντιδράσεις των δήθεν "φιλελεύθερων" δημοκρατών!

Περαστικά τους! Έπονται και άλλα ραπίσματα!

Τομέας Εξωτερικών Εθνικού Μετώπου

ethnikometopo.gr

.