GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Τουρκική εισβολή σε ελληνικά νησιά προτείνει ηθοποιός από τη «Λούφα και Παραλλαγή»

«Τα σύνορα πρέπει να χαραχθούν ξανά» τόνισε μιλώντας σε εκπομπή η πρώην Μις Τουρκία, Τουχτσέ Καζάζ Η πρώην Μις Τουρκία, Τουχτσέ Καζάζ, η ...


«Τα σύνορα πρέπει να χαραχθούν ξανά» τόνισε μιλώντας σε εκπομπή η πρώην Μις Τουρκία, Τουχτσέ Καζάζ

Η πρώην Μις Τουρκία, Τουχτσέ Καζάζ, η οποία έγινε γνωστή στην Ελλάδα από τη συμμετοχή της στην ταινία «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο», προκαλεί, καλώντας τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις να καταλάβουν ελληνικά νησιά.

Η πρώην σύζυγος του Έλληνα ηθοποιού Γιώργου Σεϊταρίδη εμφανίστηκε στο τουρκικό διαδικτυακό κανάλι TVNET.

Όπως είπε, τα σύνορα ανάμεσα στην Τουρκία και την Ελλάδα πρέπει να χαραχθούν ξανά και αν χρειαστεί οι Τούρκοι να μπουν τα ελληνικά νησιά. «Πιστεύω ότι τα σύνορα πρέπει να χαραχθούν ξανά.

Πιστεύω ότι η Τουρκία πρέπει να επεκτείνει τα σύνορά της, εάν χρειαστεί, ώστε να επιτρέψει στους ανθρώπους που ζουν σε περιοχές που υφίστανται καταπίεση, να ζήσουν εν ειρήνη.

Πιστεύω ότι η Τουρκία είναι μια δύναμη που έχει μία σωστή θέση στον κόσμο σήμερα και έχει κάνει βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ολόκληρο το σύστημα της Τουρκίας έχει προετοιμαστεί ανάλογα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Αν χρειαστεί, μπείτε στα νησιά. Τα ελληνικά νησιά είναι εξοπλισμένα σήμερα. Και η Αγγλία και η Γερμανία ήθελαν να μας τα δώσουν. Αλλά ‘για κάποιο λόγο’ ο Ισμέτ Ινονού φοβόταν να πάρει τα νησιά».

Υπενθυμίζεται ότι η Καζάζ στα γυρίσματα της ταινίας «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο» είχε γνωρίσει τον Σεϊταρίδη, τον οποίο και παντρεύτηκε στη συνέχεια. Η ίδια επέλεξε να γίνει χριστιανή, κάνοντας θρησκευτικό γάμο, όμως μετά από λίγα χρόνια χώρισε και είπε πως ήταν λάθος της να αλλάξει θρήσκευμα.

Η απόφαση της Τουχτσέ να γίνει χριστιανή, προκειμένου να παντρευτεί τον (τότε) αγαπημένο της Γιώργο, είχε σαν αποτέλεσμα να εισπράξει έντονη αντίδραση από την οικογένειά της.

Έπειτα από τρία χρόνια, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει και να τραβήξει ο καθένας τον δρόμο του, ενώ η ίδια τόνισε πως έπρεπε να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να πείσει τους δικούς της ανθρώπους να τη δεχθούν πίσω.

πηγη