GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Andrey Gurulyov: «Το Λονδίνο θα είναι η πρώτη πόλη που θα βομβαρδιστεί σε περίπτωση 3ου Παγκοσμίου Πολέμου»

«Το Λονδίνο θα είναι η πρώτη πόλη που θα βομβαρδιστεί σε περίπτωση 3ου Παγκοσμίου Πολέμου» δήλωσε στενός σύμμαχος του Ρώσου προέδρου, Βλα...


«Το Λονδίνο θα είναι η πρώτη πόλη που θα βομβαρδιστεί σε περίπτωση 3ου Παγκοσμίου Πολέμου» δήλωσε στενός σύμμαχος του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Μιλώντας στο Channel 1 της Ρωσίας, ο Andrey Gurulyov, πολιτικός της Κρατικής Δούμας, είπε ότι το Λονδίνο θα είναι η πρώτη πόλη που θα βομβαρδιστεί εάν ο «αποκλεισμός» του Καλίνινγκραντ οδηγούσε σε 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο.

«Θα καταστρέψουμε ολόκληρη την ομάδα των διαστημικών δορυφόρων του εχθρού κατά την πρώτη αεροπορική επιχείρηση», είπε και πρόσθεσε ότι «κανείς δεν θα νοιαστεί αν είναι Αμερικανοί ή Βρετανοί, θα τους βλέπουμε όλους ως μέλη του ΝΑΤΟ.

«Δεύτερον, θα μετριάσουμε ολόκληρο το σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας, παντού και 100% και τρίτον, σίγουρα δεν θα ξεκινήσουμε από τη Βαρσοβία, το Παρίσι ή το Βερολίνο. Το πρώτο που θα χτυπηθεί θα είναι το Λονδίνο», πρόσθεσε ο Gurulyov επειδή «είναι ξεκάθαρο ότι η απειλή για τον κόσμο προέρχεται από τους Αγγλοσάξονες».


Με πληροφορίες από Sky News