GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΣΧΕΣΗ ΕΜΒΟΛΙΟΥ mRNA COVID-19 ΚΑΙ ΗΠΑΤΙΤΙΔΟΣ

γράφει ο Δημήτριος Γάκης - Ιατρός Πρώην Διευθυντής ΕΣΥ στην εταιρεία Χειρουργική Κλινική Μεταμοσχεύσεων ΑΠΘ #Είναι αρκετά τα ερωτήματα το...


γράφει ο Δημήτριος Γάκης - Ιατρός

Πρώην Διευθυντής ΕΣΥ στην εταιρεία Χειρουργική Κλινική Μεταμοσχεύσεων ΑΠΘ

#Είναι αρκετά τα ερωτήματα το τελευταίο διάστημα για αυτήν την σχέση

#Πρώτα- πρώτα ας δούμε αν το εμβόλιο μένει στον τόπο της ενέσεως , όπως διαβεβαίωναν ή πάει και σε άλλα όργανα και στο ήπαρ

#Στα έγγραφα της Pfizer που υποχρεώθηκε να αποκαλύψει το CDC , μετά από δικαστική απόφαση στις ΗΠΑ αποκαλύφθηκε η αιματογενής κατανομή του εμβολίου, σε προκλινικές μελέτες, σε διάφορα όργανα.

#Στην Tissue Distribution Study της Pfizer , σελ 9, αναφέρεται ότι το 21,5% της ενεθείσας, ενδομυικά, δόσης του εμβολίου ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΗΠΑΡ !

#Άρα πρώτο συμπέρασμα: ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ, και λέγατε ψέμματα ΣΚΟΠΙΜΑ, όταν διαβεβαιώνατε δημόσια ότι το εμβόλιο μένει στην περιοχή που ενέθηκε (δελτοειδή μυ) και μου κάνατε επίθεση όταν σας αντέκρουα, λέγοντας σας ότι η ενδομυική ένεση και η ενδοφλέβια ένεση χαρακτηρίζονται, στην κλινική Ιατρική, ως παρεντερική χορήγηση φαρμάκου και αμφότερες καταλήγουν στην αιματική κυκλοφορία. Διαφέρουν ως προς την ταχύτητα εισόδου σε αυτήν. 

#Ακόμη και αυτό το θέσφατο της Ιατρικής διαστρεβλώνατε !!!

#Τι κάνει στο Ήπαρ αυτό το τεράστιο ποσοστό (21,5%) της δόσης του εμβολίου , μετά 8 ώρες συγκριτικά με την κατανομή στα άλλα όργανα (σελ 54 ) ενώ στην θέση ενέσεως, δηλ. στον δελτοειδή μυ στον ώμο, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 18,7% !!!

Πηγή: https://phmpt.org/.../2022/03/125742_S1_M4_4223_185350.pdf

#Στην μελέτη του πανεπιστημίου του Lund (Alden et all) απεδείχθη ότι το εμβόλιο εισέρχεται στο ηπατοκύτταρο, μέρος του μπαίνει στον πυρήνα και μεταγράφεται σε DNA, και η ακίδα που παράγεται και εμφανίζεται στην επιφάνεια του ηπατοκυττάρου στοχοποιείται από το ανοσολογικό σύστημα που του επιτιθεται και το καταστρέφει. Θεωρείται, λοιπόν ως πιθανή αιτία πρόκλησης αυτοάνοσης ηπατίτιδος !

πηγή: https://www.mdpi.com/1467-3045/44/3/73

#Στην δημοσίευση των Brill et all, στο Journal of Hepatology, αναφέρεται στην ηπατοκυτταρική βλάβη απο τα αντισώματα έναντι της ακίδος που παράγονται από το εμβόλιο.

#Πηγή: https://www.journal-of-hepatology.eu/.../S0168.../fulltext

#Ακόμη με μεγαλύτερη σαφήνεια, απάντηση στο ερώτημα δίνει η πρόσφατη μελέτη των Boettler et all, στο Journal of Hepatology, που επιβεβαιώνει ότι ο εμβολιασμός μπορεί να προκαλέσει αυτοάνοση ηπατίδα

https://www.sciencedirect.com/.../pii/S0168827822002343

#Έτσι η ηπατίδα σε εμβολιασμένους (ενήλικες και παιδιά) είναι δυνατόν να σχετίζεται με το εμβόλιο.

#Μπορεί όμως να εξηγήσει κάποιες περιπτώσεις ηπατίτιδος σε μη εμβολιασμένα παιδιά;

#Δεν θα υπεισέλθω στις θεωρίες παθητικής μετάδοσης από άτομο σε άτομο πριν βεβαιωθώ επιστημονικά επ. αυτών. Θα πω, μόνο, ότι υπάρχουν κάποιες αναφορές. Απαιτείται όμως επιβεβαίωση.

#Τέλος, για την πληρότητα της κάλυψης του θέματος, θα σας αναφέρω ότι ΚΑΙ Ο ΙΟΣ προκαλεί ηπατική βλάβη, συχνά. (Σε εμένα, κατά την νόσηση μου με Δέλτα, υπήρξε σημαντική και παρατεταμένη άνοδος των ηπατικών ενζύμων)

Δημήτριος Γάκης 


.