GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ο Πούτιν "θα υποβληθεί σε εγχείρηση για καρκίνο"- Ο σκληροπυρηνικός της πρώην KGB που θα αναλάβει

Βρετανικά ΜΜΕ επικαλούνται πηγή εντός του Κρεμλίνου που επιβεβαιώνει προβλήματα υγείας του Πούτιν - Τι έρχεται μετά την 9η Μαΐου, ημέρα ο...


Βρετανικά ΜΜΕ επικαλούνται πηγή εντός του Κρεμλίνου που επιβεβαιώνει προβλήματα υγείας του Πούτιν - Τι έρχεται μετά την 9η Μαΐου, ημέρα ορόσημο για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Κατά τη διάρκεια του πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας, υποστηρίχθηκε ότι ο Ρώσος ηγέτης Πούτιν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για καρκίνο. Φέρεται ότι ο Πούτιν θα εμπιστευτεί τη θέση του στον Γραμματέα του Συμβουλίου Ασφαλείας, Νικολάι Πατρούσεφ, για όσο διαρκεί αυτή η διαδικασία.


Ο βρετανικός τύπος, αναφέρει ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο πλαίσιο θεραπείας για καρκίνο, σύμφωνα με πηγή εντός του Κρεμλίνου.

Ενώ το όνομα της πηγής διατηρήθηκε εμπιστευτικό για λόγους ασφαλείας, αναφέρθηκε επίσης ότι ο Πούτιν θα εμπιστευόταν τη θέση του σε συγκεκριμένο πρόσωπο της ρωσικής άρχουσας τάξης για όσο θα διαρκέσει αυτή τη διαδικασία. Φέρεται ότι, ενώ ο Πούτιν βρίσκεται σε χειρουργική επέμβαση, σκέφτεται να αφήσει την έδρα του στον Νικολάι Πατρούσεφ, ο οποίος διευθύνει το συμβούλιο ασφαλείας της Ρωσίας από το 2008.

Σημαντικό πρόσωπο του ρωσικού κράτους, ο Γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Πατρούσεφ, είναι γνωστός ως ισχυρή προσωπικότητα στη γραφειοκρατία.

Σύμφωνα με την ουκρανική υπηρεσία πληροφοριών, η ρωσική ελίτ έχει κινηθεί για να αντικαταστήσει έναν διάδοχο του Πούτιν, ο οποίος θα αποκαταστήσει τους εμπορικούς δεσμούς με τη Δύση.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, ο Πατρούσεφ είναι ένα από τα τέσσερα ονόματα που θεωρούνται ότι θα αντικαταστήσουν τον Πούτιν.

Πηγές του Κρεμλίνου ανέφεραν ότι ο Πούτιν δεν θα χειρουργηθεί πριν από τις 9 Μαΐου, επειδή θέλει να κερδίσει μια νίκη στα ανατολικά μέχρι τις 9 Μαΐου και να το δηλώσει στον ρωσικό λαό, την ημέρα που γιορτάζεται ως Ημέρα της Νίκης επί των Ναζί.

Ο σκιώδης Πατρούσεφ, 70 ετών, θεωρείται βασικός αρχιτέκτονας της πολεμικής στρατηγικής μέχρι τώρα - και ο άνθρωπος που έπεισε τον Πούτιν ότι το Κίεβο είναι γεμάτο νεοναζί.

Οι έκτακτοι ισχυρισμοί εμφανίστηκαν στο δημοφιλές κανάλι Telegram General SVR, το οποίο λέει ότι η πηγή του είναι μια καλά τοποθετημένη προσωπικότητα στο Κρεμλίνο. Το General SVR ανέφερε ότι ο Πούτιν έχει καρκίνο στην κοιλιά και Πάρκινσον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει καθυστερήσει τη χειρουργική επέμβαση, η οποία τώρα δεν θα πραγματοποιηθεί πριν από τον εορτασμό της Ημέρας της Νίκης για τη νίκη της Ρωσίας στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο στην Κόκκινη Πλατεία στις 9 Μαΐου.

Η είδηση έρχεται εν μέσω εικασιών ότι ο Πούτιν θα ξεκινήσει έναν ολοκληρωτικό πόλεμο σε όλη την Ουκρανία και θα διατάξει μαζική κινητοποίηση ανδρών στρατιωτικής ηλικίας, ένας σημαντικός πολιτικός κίνδυνος.

Η χειρουργική επέμβαση είχε προγραμματιστεί για το δεύτερο μισό του Απριλίου, αλλά καθυστέρησε, ισχυρίστηκε το SVR.

«Συστήθηκε στον Πούτιν να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, η ημερομηνία της οποίας συζητείται και συμφωνείται», ανέφερε το δημοσίευμα. «Φαίνεται ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερο επείγον, αλλά δεν μπορεί να καθυστερήσει». «Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έχει όγκο και τα τελευταία προβλήματα που εντοπίστηκαν κατά την [την τελευταία του] εξέταση συνδέονται με αυτήν την ασθένεια».

Σύμφωνα με τις ανεπιβεβαίωτες αναφορές, ο Ρώσος ηγέτης πάσχει από «νόσο του Πάρκινσον και σχιζοσυναισθηματική διαταραχή», η οποία φέρει συμπτώματα σχιζοφρένειας, συμπεριλαμβανομένων παραισθήσεων και μανίας.

Το Κρεμλίνο πάντα αρνιόταν κατηγορηματικά ότι ο Πούτιν ότι έχει ιατρικά προβλήματα και δείχνει ότι είναι καλά στην υγεία του, παρόλο που απουσίαζε μυστηριωδώς τα τελευταία χρόνια.

πηγη