GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Πάτρα: Παύεται η κοινωνική λειτουργός που είχε ελέγξει την καταγγελία για τη Τζωρτζίνα (βίντεο)

Όπως έγινε γνωστό από τον δήμο Πατραίων, η κοινωνική λειτουργός που έκανε τον έλεγχο στο σπίτι της οικογένειας μετά την καταγγελία για κα...



Όπως έγινε γνωστό από τον δήμο Πατραίων, η κοινωνική λειτουργός που έκανε τον έλεγχο στο σπίτι της οικογένειας μετά την καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας το 2014 παύεται από τα καθήκοντά της με εντολή του δημάρχου

Μία είδηση της τελευταίας στιγμής σχετικά με πρόσωπο που σχετίζεται με την υπόθεση της Πάτρας μετέφερε το μεσημέρι της Δευτέρας 9/5 ο δημοσιογράφος Ιάσονας Τσόλης στο T-live.

Όπως έγινε γνωστό από τον δήμο Πατραίων, η κοινωνική λειτουργός που έκανε τον έλεγχο στο σπίτι της οικογένειας μετά την καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας το 2014 παύεται από τα καθήκοντά της με εντολή του δημάρχου.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή του Alpha, στον Δήμο κατατέθηκε το αποτέλεσμα της ένορκης διοικητικής εξέτασης που βρισκόταν υπό διερεύνηση το τελευταίο διάστημα, στο οποίο αναφέρεται πλημμελής άσκησης καθηκόντων της συγκεκριμένης κοινωνικής λειτουργού αναφορικά με άλλες υποθέσεις που είχε χειριστεί στο παρελθόν.

Η συγκεκριμένη κυρία, λοιπόν, επιστρέφει ως απλή κοινωνική λειτουργός στον κοινωνικό οργανισμό του Δήμου Πατραίων.

Να θυμίσουμε, ότι έχουν γίνει πολλές αναφορές σχετικά με το πώς η συγκεκριμένη κοινωνική λειτουργός χειρίστηκε την καταγγελία κακοποίησης της Τζωρτζίνας. Τον Οκτώβριο του 2014 είχε επισκεφθεί το σπίτι των Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου και δεν είχε εντοπίσει κάποιο πρόβλημα αναφορικά με το παιδί.

«Επειδή εγώ επικοινώνησα πριν, δεν μπορώ να θυμάμαι πριν οκτώ χρόνια εάν πήγα εγώ. Είχα πολλές περιπτώσεις δεν μπορώ να θυμάμαι τα ονόματα της κάθε οικογένειας. Πριν από λίγο επικοινώνησα με συνάδελφο που είναι ακόμα στην ομάδα προστασίας και της λέω «θύμισε μου, ποια συνάδελφος πήγε τότε;» και μου είπε «μάλλον είχες πάει εσύ» εννοώντας εμένα. Δεν το θυμάμαι καθόλου, γιατί δεν ήταν σαν «Πισπιρίγκου» η αίτηση, ήταν σαν «Δασκαλάκη.

Δυστυχώς, ψάχνω από το πρωί να βρω το αρχείο μου και δεν το έχω, γιατί μετά από τόσα χρόνια δεν μπορώ να έχω αρχείο όλων αυτών των περιπτώσεων. Η έκθεσή μου υπάρχει όμως, στην ομάδα προστασίας ανηλίκων» είχε δηλώσει στο T-live στις 6/4.

Δείτε το σχετικό βίντεο


πηγη