GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Καθηγητής Φίλης: Η φράση του Πούτιν που έκανε εντύπωση (Βίντεο)

 ''Οι Ρωσικές δυνάμεις φαίνεται να έχουν διασπάσει την Ουκρανική άμυνα στο Ντονμπάς και αργά αλλά σταθερά κερδίζουν έδαφος σε μια...



 ''Οι Ρωσικές δυνάμεις φαίνεται να έχουν διασπάσει την Ουκρανική άμυνα στο Ντονμπάς και αργά αλλά σταθερά κερδίζουν έδαφος σε μια περιοχή που είναι πολύ κρίσιμη για την έκβαση του πολέμου'', δηλώνει ο καθηγητής

Σε τρία μέτωπα διεξάγεται η μάχη στην Ουκρανία δηλώνει ο καθηγητής Γεωπολιτικής Γιώργος Φίλης στον Νίκο Χατζηνικολάου, στον Real FM.

Ο κος Φίλης σημειώνει ότι στην περιοχή γύρω από το Χάρκοβο έχουμε μια υποχώρηση των Ρωσικών δυνάμεων και υπάρχουν κέρδη για τον Ουκρανικό στρατό.

Από την άλλη οι Ρωσικές δυνάμεις φαίνεται να έχουν διασπάσει την Ουκρανική άμυνα στο Ντονμπάς και αργά αλλά σταθερά κερδίζουν έδαφος σε μια περιοχή που είναι πολύ κρίσιμη για την έκβαση του πολέμου.

Τέλος το Φιδονήσι εξελίσσεται σε No man's Land σύμφωνα με τον καθηγητή μιας και έχει αλλάξει πολλές φορές χέρια και πλέον έχει καταληφθεί από τους Ουκρανούς αλλά βομβαρδίζεται διαρκώς από τις Ρωσικές δυνάμεις.

Στο διάγγελμα του Ρώσου προέδρου Πούτιν για την ημέρα της Νίκης αναφέρεται επίσης ο καθηγητής εξηγώντας ότι αυτό που είπε ο Ρώσος πρόεδρος για προληπτική επίθεση το έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν, όπως για παράδειγμα από το Ισραήλ εναντίον της Αεροπορίας Συρίας και Αιγύπτου.

Τέλος, ο καθηγητής αναφέρεται στο παιχνίδι που προσπαθεί να παίξει η Τουρκία έχοντας στο πλάνο της μια διαπραγμάτευση με την Δύση εις βάρος της χώρας μας. Σε μια περίοδο μάλιστα που λόγω της Ουκρανικής σύγκρουσης οι μετοχές της Τουρκίας είναι ανεβασμένες. 

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το Μια σταλιά ιστορία και επικαιρότητα.

πηγη