GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ιράν: Βίντεο ντοκουμέντο από την κατάσχεση των ελληνικών τάνκερ

Τα κρατικά μέσα του Ιράν μετέδωσαν εικόνες από τη στιγμή που γίνεται η κατάσχεση των ελληνικών τάνκερ στον Περσικό Κόλπο Στο βίντεο που κ...


Τα κρατικά μέσα του Ιράν μετέδωσαν εικόνες από τη στιγμή που γίνεται η κατάσχεση των ελληνικών τάνκερ στον Περσικό Κόλπο

Στο βίντεο που κυκλοφορεί στα social media βλέπουμε πλάνα από τη στιγμή που τα μέλη των Φρουρών της Επανάστασης φτάνουν πάνω από τα τάνκερ με ελικόπτερα και αποβιβάζονται στο κατάστρωμά τους.


Μάλιστα, μερικά από τα πλάνα είναι σαν να τα βλέπουμε από… τα μάτια των μελών της οργάνωσης, καθώς φορούν κάμερες στις στολές τους.

Τόσο το Delta Poseidon όσο και το Prudent Warrior τελούν υπό κατάληψη από τους Φρουρούς της Επανάστασης, με το ελληνικό υπουργείο Ναυτιλίας να αναφέρει ότι τα μέλη των πληρωμάτων είναι καλά στην υγεία τους.

Στο Delta Poseidon επιβαίνουν 25 άτομα πλήρωμα μεταξύ των οποίων δύο Έλληνες, και στο Prudent Warrior 23 άτομα πλήρωμα, μεταξύ των οποίων 8 Έλληνες και ένας Κύπριος.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου, το Prudent Warrior βρίσκεται αγκυροβολημένο στο ιρανικό λιμάνι Bandar Abbas, ενώ το Delta Poseidon παραμένει προς το παρόν στην ίδια θέση στον Περσικό κόλπο.

πηγη