GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις – Ερευνάται εμπλοκή του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών στην υπόθεση Πισπιρίγκου

Στην Ασφάλεια Πάτρας, κλειδωμένες σε ένα συρτάρι – άγνωστο για ποιο λόγο -, βρίσκονται οι φωτογραφίες που ελήφθησαν από την Ιριδα Δασκαλά...


Στην Ασφάλεια Πάτρας, κλειδωμένες σε ένα συρτάρι – άγνωστο για ποιο λόγο -, βρίσκονται οι φωτογραφίες που ελήφθησαν από την Ιριδα Δασκαλάκη, όταν η μόλις 6 μηνών κόρη της προφυλακισμένης Ρούλας Πισπιρίγκου βρέθηκε νεκρή.

Οπως καταγγέλθηκε από τον εα αξιωματικό της ΕΛΑΣ Θανάση Κατερινόπουλο, οι συγκεκριμένες φωτογραφίες, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την έρευνα σε σχέση με τις αιτίες θανάτου του παιδιού, περιέργως δεν έχουν παραδοθεί στο «Ανθρωποκτονιών Αττικής», που έχει αναλάβει την υπόθεση, σύμφωνα με το pelop.gr.

Για τα συγκεκριμένα ντοκουμέντα επικρατεί αναστάτωση και για το πώς διέρρευσαν στον Αθηναϊκό Τύπο.

Κι αυτό γιατί το cd με φωτογραφίες εξακολουθεί να βρίσκεται σε συγκεκριμένο γραφείο της Ασφάλειας Πατρών.

Το συγκεκριμένο cd αναμένεται να παρουσιαστεί και στους δύο πραγματογνώμονες που έχουν αναλάβει την υπόθεση, Καρακούκη και Καλογριά.

Πάντως, η τοπική ΕΛΑΣ διαψεύδει την πληροφορία πως το «Ανθρωποκτονιών» έχει αιτηθεί στην Ασφάλεια Πάτρας να αποσταλεί το cd με τις φωτογραφίες της νεκρής Ιριδας (περισσότερα σελ. 09) και αναμένουμε να δούμε ποια από τις δύο Υπηρεσίες θα δικαιωθεί.

Την ίδια ώρα, αναμένεται να ζητηθούν εξηγήσεις για το πώς το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών έδωσε έγγραφη εντολή στην Ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα να παραδώσει ιατροδικαστικό υλικό της Ιριδας προκειμένου ο πατέρας του κοριτσιού, Μάνος Δασκαλάκης, να το μεταφέρει (με δικό του μέσο) στο Παθολογοανατομικό Εργαστήριο Ιωαννίνων, για να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου.

Μάλιστα η αιτιολογία ήταν πως…δεν υπήρχε περιπολικό διαθέσιμο!

Το συγκεκριμένο υλικό θα μπορούσε να υποστεί την οποιαδήποτε αλλοίωση…


dikaiologitika.gr