GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Πισπιρίγκου: Ο Μάνος φοβάται μην μπει φυλακή αυτός κι ο πατέρας του

«Δεν αντέχω άλλο. Δεν έχουν στοιχεία. Έγινε για να γίνει. Είναι άδικο» Για πρώτη φορά μετά τη σύλληψή της, η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου που κ...

«Δεν αντέχω άλλο. Δεν έχουν στοιχεία. Έγινε για να γίνει. Είναι άδικο»

Για πρώτη φορά μετά τη σύλληψή της, η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας μίλησε μέσα από τη ΓΑΔΑ όπου και κρατείται.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της, της πρώτης από τη στιγμή της σύλληψής της, η μητέρα δεν κρύβει την ενόχλησή της για την αντιμετώπιση από τον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος -σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται- δεν θέλει να την επισκεφτεί, ενώ θα υπερασπιστεί την κατηγορία «για να μπορεί να βρει μια δουλειά να της δίνει λεφτά».

Ωστόσο, τα όσα λέει η Ρούλα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» προκαλούν πολύ μεγάλη εντύπωση, αφού βάζει στο κάδρο τόσο τον άντρα της και πατέρα των τριών παιδιών, Μανό Δασκαλάκη, όσο και τον πατέρα του.



«Ο Μάνος φοβάται ότι θα βάλουν φυλακή και αυτόν και τον πατέρα του» λέει χαρακτηριστικά η Ρούλα.

Τα ερωτήματα από όσα λέει η 33χρονη μητέρα είναι πολλά, αφού είναι η πρώτη φορά που ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη μπαίνει στη συζήτηση.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλη Λαμπρόπουλο, στο κάδρο των ερευνών των αρχών για τον θάνατο της Τζωρτζίνας έχουν μπει δυο ακόμα πρόσωπα, χωρίς ωστόσο να είναι ακόμα γνωστό ποια είναι αυτά.

«Ο Μάνος θα υπερασπιστεί την κατηγορία» Παράλληλα, η Ρούλα Πισπιρίγκου αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της θα υπερασπιστεί την κατηγορία, ενώ αρνείται να πάει να τη δει στα κρατητήρια. Όπως λέει, ο Μάνος της είπε ότι θα υπερασπιστεί την κατηγορία, ούτως ώστε να μπορεί να βρει δουλειά να της δίνει λεφτά.

Πλέον με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η απάντηση του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος από τη στιγμή της σύλληψης της Ρούλας τηρεί σιγή ιχθύος, ενώ όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην απολογία της μητέρας τη Δευτέρα και στο αν θα αναφερθεί σε όλα όσα είπε στο τηλεφώνημα με την εκπομπή του Star.

Ακόμα, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη δουλεύει σε φαρμακαποθήκη, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει κάτι προς το παρόν, αναφορικά με την υπόθεση.

Πληροφορίες ότι μεταβαίνει στην Αθήνα ο Μάνος Δασκαλάκης

Εν τω μεταξύ, στην Αθήνα μεταβαίνει αυτή την ώρα μαζί με τον δικηγόρο του, ο Μάνος Δασκαλάκης, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA.

Ο πατέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα, φέρεται να βρίσκεται στο κάδρο των ερευνών για τους θανάτους των κοριτσιών ενώ από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι η σύζυγός του, Ρούλα Πισπιρίγκου, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για το θάνατο της Τζωρτζίνας, δεν έχει τοποθετηθεί επισήμως.

πηγη