GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Στον ανακριτή ο Μάνος Δασκαλάκης

Ο Μάνος Δασκαλάκης βρίσκεται στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας από την Πάτρα, για τη δολοφονία της...




Ο Μάνος Δασκαλάκης βρίσκεται στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας από την Πάτρα, για τη δολοφονία της οποίας έχει προφυλακιστεί η μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο πατέρας του 9χρονου κοριτσιού και εν διάσταση σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου πέρασε το κατώφλι του γραφείου του συγκεκριμένου δικαστικού λειτουργού, στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευέλπιδων, για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής.

Ο Μάνος Δασκαλάκης με την πράξη του αυτή, θα αναγνωρίσει την γυναίκα με την οποία έφερε στον κόσμο τρία παιδιά ως κατηγορουμένη, ότι δολοφόνησε από πρόθεση την μεγαλύτερη τους κόρη, την Τζωρτζίνα. «Έκαναν παιδιά για να τα σκοτώσουν» φώναζε ο κόσμος που βρισκόταν απ΄έξω…

Την ίδια ώρα όμως με γρήγορους ρυθμούς τρέχουν οι έρευνες γύρω από τις συνθήκες θανάτου της Ίριδας και της Μαλένας, αλλά και της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πασπαρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Παρότι που στο πιστοποιητικό της 69χρονης γυναίκας που έφυγε από τη ζωή το φθινόπωρο του 2020 αναγράφεται ως αιτία θανάτου της  «νεόπλασμα μήτρας – οστεολυτικές βλάβες», οι αστυνομικοί έχουν ζητήσει και αρχίζουν να λαμβάνουν όλα τα έγγραφα από τις παρατηρήσεις  και τα πορίσματα των γιατρών κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της στο πανεπιστημιακό νοσοκομείου του Ρίου από τις εννέα έως και τις δώδεκα Σεπτεμβίου του 2020.

πηγη