GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Νεκρός ο Γιάννης Σκαφτούρος – Τον «γάζωσαν» με Καλάσνικοφ στο εξοχικό του στα Δερβενοχώρια της Βοιωτίας

Μαφιόζικο χτύπημα σε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα παλαιών δικογραφιών της Ασφάλειας Αττικής όσον αφορά λαθρεμπορία πετρελαίου και έκνομω...


Μαφιόζικο χτύπημα σε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα παλαιών δικογραφιών της Ασφάλειας Αττικής όσον αφορά λαθρεμπορία πετρελαίου και έκνομων δραστηριοτήτων, στο εξοχικό του στη Βοιωτία.

Συμβόλαιο θανάτου εκτελέστηκε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα στη Βοιωτία, με θύμα τον Γιάννη Σκαφτούρο, έναν από τους πιο γνωστούς ανθρώπους των “γενικών επαγγελματικών δραστηριοτήτων”.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του LamiaReport η επίθεση έγινε σε ένα χωριό των Δερβενεχωρίων, τα Σκούρτα, όπου το θύμα ηλικίας 55 ετών, έχει εξοχική κατοικία και είχε πάει για το Πάσχα.

Το ρεπορτάζ λέει ότι δέχτηκε επίθεση με καλάσνικοφ από άτομα που επέβαιναν σε τρεις μηχανές, την ώρα που ήταν στην αυλή του σπιτιού μαζί με άλλα άτομα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 55χρονος γαζώθηκε κυριολεκτικά και πέθανε επί τόπου, ενώ τραυματίστηκαν άλλα δύο άτομα ηλικίας 22 και 45 ετών.

Μάλιστα πληροφορίες θέλουν ανάμεσα στους τραυματίες να είναι και η κόρη του…

πηγη