GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ενημερώσει για το θάνατο της σπιτονοικοκυράς… μια μέρα πριν πεθάνει!

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα προκαλούν πολλά ερωτήματα, αυτή τη φορά αφορούν την σπιτον...


Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα προκαλούν πολλά ερωτήματα, αυτή τη φορά αφορούν την σπιτονοικοκυρά. 

Νέες πληροφορίες αναφέρουν πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ενημερώσει για το θάνατό της, μια μέρα πριν πεθάνει.

Το Μega δημοσίευσε φωτογραφία της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου, ενώ οι  αρχές προχωρούν σε εκταφή της για να υπάρξουν περαιτέρω έρευνες.

Πρόκειται για την Ευγενία Κούτρα συνταξιούχο φιλόλογο, η οποία δίδασκε σε σχολεία της Αθήνας, απ’ όπου και η φωτογραφία της μπροστά σε πράσινο πίνακα, από μια γιορτή.

Αφού έχασε τον σύζυγό της πριν από 12 χρόνια, αποφάσισε να επιστρέψει στο πατρικό της σπίτι στην Πάτρα. Εκείνη έμενε στον 2ο όροφο και στο ισόγειο η οικογένεια Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με το Βασίλη Λαμπρόπουλο, η συγκεκριμένη φωτογραφία ήταν από μία αποχαιρετιστήρια εκδήλωση στο Εσπερινό Λύκειο όπου εργαζόταν.

Σύμφωνα με το flamis.gr, όσοι ήξεραν την 67χρονη ήξεραν και ότι υπήρχαν εντάσεις με την Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς δεν έδιναν το ενοίκιο ενώ τους έβλεπε να πηγαίνουν εκδρομές. 

Ωστόσο αυτό που προξενεί πραγματικά εντύπωση και το οποίο ανέφεραν οι συγγενείς της σπιτονοικοκυράς, είναι πως η Ρούλα τους ειδοποίησε τηλεφωνικά την Παρασκευή 11/11/2020 πως η 67χρονη πέθανε, ενώ το νοσοκομείο πιστοποίησε το θάνατό της… μια μέρα μετά.

Κάτι που σίγουρα προκαλεί ερωτήματα.



Δεν έπασχε από άλλες ασθένειες

Στις 9 Σεπτεμβρίου του 2020 η γυναίκα εισήχθη στο νοσοκομείο της Πάτρας με αιτιολογία πυρετό άγνωστης αιτίας. Σύμφωνα με μαρτυρίες γυναικών που την φρόντιζαν ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι γιατί έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας αλλά όχι από άλλες ασθένειες.

«Η γυναίκα όσο κατάλαβα κι απ’ όσα έχουμε ακούει γύρω γύρω, ‘άνοιξε’ λίγο πίσω από όσο μάθαμε από την κατάκλιση μάλλον κι έπαθε πυρετό. Από εκεί και πέρα δεν ενδιαφέρθηκε κανείς», λέει γειτόνισσά της.

Τρεις ημέρες αργότερα, στις 12 Σεπτέμβριου, η 67χρονη τότε γυναίκα απεβίωσε.

«Όχι, δεν έπαιρνε ποτέ φάρμακα. Είχε τα άκρα του ποδιού λίγο, έτσι σαν παράλυτα και το χέρι, αλλά κινούταν. Το μυαλό της ξυράφι δεν τα είχε χάσει η γυναίκα, ήταν νέα, πέθανε στα 67, δεν ήταν 69, 69 θα ήταν τώρα».

Η σπιτονοικοκυρά της Ρούλας Πισπιρίγκου αποτελεί ένα από τα πλέον αινιγματικά πρόσωπα της υπόθεσης του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, που έχει συγκλονίσει την ελληνική κοινή γνώμη, καθώς η 33χρονη κατηγορούμενη για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας, ενδέχεται να εμπλέκεται και στον θάνατο της 69χρονης Ευγενίας Κούτρα.

Σήμερα η κατάθεση Δασκαλάκη

Εν τω μεταξύ, ο Μάνος Δασκαλάκης, πρώην σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου αναμένεται να καταθέσει με τη σειρά του σήμερα στην ανακρίτρια, για να δηλώσει παράσταση προς υπεράσπιση της κατηγορίας, ενώ θα λάβει και γνώση της δικογραφίας.

Προαναγγέλλοντας εν πολλοίς τη στάση του χθες ο Μάνος Δασκαλάκης ανέφερε πως «δυστυχώς… Δεν μπορώ να το διανοηθώ αυτό. Δεν μπορώ… Δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω… Όχι να το συνειδητοποιήσω… Δεν μπορώ. Νομίζω ότι μιλάμε για άλλη γυναίκα. Ότι μιλάμε για άλλο πρόσωπο. Δεν μπορώ να διανοηθώ, να χωνέψω ότι εγώ για εννέα χρόνια…».

«Όχι για να αποποιηθώ ευθύνες» συνέχισε ο ίδιος και πρόσθεσε: «Δεν είμαι μόνο εγώ, είναι τόσα άτομα…Έλεγα σε κάθε θάνατο ότι μετανιώνω τόσες ώρες για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους. Αν μετάνιωνα μία φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα!».

«Τέρας ψυχραιμίας»

Στα μάτια, ωστόσο, του Απόστρατου Ταξίαρχου της ΕΛ.ΑΣ, Θανάση Κατερινόπουλου, ο Μάνος Δασκαλάκης φαντάζει ένα «τέρας ψυχραιμίας», ο οποίος συνεχάρη με νόημα τον σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη στάση του.

«Έχασε τρία παιδιά, αλλά αναφέρεται στη Τζωρτζίνα που υπεραγαπούσε. Όλα τα δάχτυλα του χεριού είναι ίδια, όποιο και να κόψεις, πονάει. Υποθέτω ότι πονάει για τα τρία το ίδιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κατερινόπουλος και πρόσθεσε πως η ψυχραιμία του Μάνου Δασκαλάκη «δεν ξέρω αν είναι έμφυτη ή στημένη. Δεν διαφέρει πουθενά από την κοινή συνέντευξη που έδωσε με την Ρούλα».

«Δεν αποτελεί τη κεταμίνη τον παράγοντα εκείνο που προκάλεσε τον θάνατο; Ναι μεν, αλλά… Δεν γίνεται να είσαι με τον Θεό, αλλά και τον Διάολο, με έναν από τους δυο θα είσαι», σχολίασε ο κ. Κατερινόπουλος.

Στο κενό, πάντως, έπεσε η προσπάθεια χθες της Ρούλας Πισπιρίγκου να επικοινωνήσει με τον πρώην σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, αφού αυτός δεν σήκωσε το τηλέφωνό του, όπως υποστήριξε ο δικηγόρος της, Όθων Παπαδόπουλος.

«Η Ρούλα τηλεφώνησε στον Μάνο και δεν το σηκώνει» δήλωσε στο Mega, προσθέτοντας ότι η 33χρονη αισθάνεται απογοητευμένη και προδομένη από τη στάση του. Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Παπαδόπουλος επιβεβαίωσε την πρόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου να υποβάλλει αίτηση διαζυγίου.

«Μου δήλωσε την επιθυμία της να ζητήσει τη λύση του γάμου της δηλώνοντας τη δυσαρέσκεια της για το γεγονός ότι σε μια κρίσιμη στιγμή για την ίδια δεν έχει την ηθική συμπαράσταση του συζύγου της», δήλωσε ο κ. Παπαδόπουλος σχετικά με την αίτηση διαζυγίου που θέλει να καταθέσει η 33χρονη, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της προς το πρόσωπο του συζύγου της.

«Αισθάνεται απογοητευμένη, την έχει πληγώσει η στάση του, μου έχει ζητήσει να το δημοσιοποιήσω, αισθάνεται προδομένη».

Παρά το «πινκ πονκ» μεταξύ των δύο πρώην συζύγων, οι αποκαλύψεις για τα όσα βίωνε η άτυχη Τζωρτζίνα δεν έχουν τελειωμό, καθώς την κακοποίησή της δύο φορές, όταν εκείνη ήταν μόλις λίγων μηνών, επιβεβαίωσε χθες στον τηλεοπτικό σταθμό Mega και τον Νίκο Ευαγγελάτο, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η κυρία Λεγάτου, σε παρέμβασή της στο Mega, ανέφερε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου πήγε το παιδί της «μελανιασμένο στο Καραμανδάνειο» και το εξέτασαν οι γιατροί.

«Η Ρούλα δεν είχε ανάμειξη σε αυτό» τόνισε, υποστηρίζοντας ότι η κακοποίηση που προκάλεσε μώλωπες στο κοριτσάκι έγινε από πολύ συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας.

«Ήταν διαφορετικές οι ημερομηνίες και διαφορετικά τα γεγονότα», ανέφερε. Πάντως, υποστήριξε ότι η καταγγελία που είχε υποβληθεί τότε στο «Χαμόγελο του Παιδιού», έγινε από την πρώην φίλη του Μάνου Δασκαλάκη.

Με αυτά τα δεδομένα, επιτακτική καθίσταται για τις Αρχές η περαιτέρω έρευνα και για την 9χρονη Τζωρτζίνα, αλλά και για την 69χρονη, Ευγενία Κούτρα.

«Και στην Τζωρτζίνα και στη γειτόνισσα σε περίπτωση εκταφής ένα βιολογικό υλικό που θα πρέπει να λάβουμε είναι οι τρίχες έτσι ώστε να έχουμε μια αξιόπιστη εικόνα για τη χρήση ουσιών όπως η κεταμίνη. Ως χώρα έχουμε ένα από τα πρωτοπόρα εργαστήρια ανάλυσης τριχών, στην Κρήτη» σχολίασε χθες στα κοινωνικά δίκτυα ο Ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων, ανοίγοντας νέο δρόμο στην επεξεργασία των στοιχείων της υπόθεσης.

πηγη