GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Πάτρα – Θεοδωρικάκος: Σοβαρά στοιχεία για Μαλένα και Ίριδα, δικαίως κάποιοι έχασαν τον ύπνο τους

Καταιγιστικά θα είναι τα νέα για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη στην Πάτρα Για επικεί...


Καταιγιστικά θα είναι τα νέα για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη στην Πάτρα

Για επικείμενες, ραγδαίες εξελίξεις, μίλησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA και τον Αντώνη Σρόιτερ για το θρίλερ της Πάτρας, ο Τάκης Θεοδωρικάκος αποκάλυψε ότι υπάρχουν σοβαρά στοιχεία για τους θανάτους των αδελφών της δολοφονημένης Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας.

«Όποιος ή όποιοι εμπλέκονται στην υπόθεση της Πάτρας δικαίως έχουν χάσει τον ύπνο τους. Η υπόθεση είναι συγκλονιστική. Δεν το χωρά ανθρώπινο μυαλό αυτό το οποίο έχει συμβεί. Είναι μια ευκαιρία μέσα από αυτή τη τραγωδία, να αναδειχτούν δύο μηνύματα τα οποία ενδιαφέρουν σίγουρα όλους τους πολίτες:

Έχουμε μία αστυνομία πολύ υψηλού επιπέδου, υπάρχουν βέλτιστες πρακτικές που ακολουθούνται, υπάρχει η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών με 400 εξειδικευμένα στελέχη που ερευνούν την υπόθεση. Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι και σε αυτό το έγκλημα όπως και σε σειρά άλλων το τελευταίο διάστημα, τους τελευταίους μήνες θα μάθουμε όλη την αλήθεια και όποιος ή όποιοι είναι ένοχοι για οποιαδήποτε δολοφονική πράξη θα συρθούν στη δικαιοσύνη. Υπάρχουν σοβαρά στοιχεία.

Η έρευνα είναι πολυσύνθετη, είναι εξονυχιστική και δεν πρέπει κανείς να αμφιβάλλει ότι θα είναι απολύτως αποτελεσματική. Όποιος οι οποίοι εμπλέκονται θεωρώ ότι δικαίως έχουν χάσει τον ύπνο τους. Υπό τη προϋπόθεση βέβαια ότι έχουν στοιχειώδη συνείδηση για ότι έχει συμβεί. Ας κρατήσουμε κάτι που είμαι βέβαιος ότι θα μείνει, οι πολίτες να εμπιστεύονται την αστυνομία, να εμπιστεύονται τις κρατικές αρχές και όλοι να γνωρίζουν κάτι, κάνεις δεν γλυτώνει από το νόμο. Είμαστε αποφασισμένοι γι αυτό το μήνυμα το κάνουμε πράξη σε όλα τα μέτωπα, όπως και σ’ αυτήν τη δύσκολη και τραγική υπόθεση», επισήμανε.

Ειδικά επιχειρησιακά σχέδια κατά των παρανόμων

Ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε επίσης πως «υλοποιούμε ειδικά επιχειρησιακά σχέδια τόσο στο κέντρο της Αθήνας, το έζησαν τις προηγούμενες ημέρες και βδομάδες οι πολίτες βλέποντας να εξελίσσονται ειδικές επιχειρήσεις που αφορούσαν παράνομους μετανάστες όπου εκατοντάδες από αυτούς οδηγήθηκαν σε κέντρα κράτησης γιατί δεν έχουν νομιμοποιητική βάση για να κυκλοφορούν ελεύθεροι, εμπόρους ναρκωτικών και άλλους παρανόμους. Η δουλειά αυτή συνεχίζεται με ειδικά σχέδια που αφορούν τις Δυτικές συνοικίες».

Οι αυτοσχέδιοι αγώνες ταχύτητας και το σχέδιο της Αστυνομίας

«Η πολύ κακή μόδα που αναπτύσσεται αυτό το διάστημα, καθώς ανοίγει και ο καιρός με διάφορες αυτοσχέδιες κόντρες στην παραλιακή λεωφόρο, στη Βουλιαγμένης και σε άλλες περιοχές στο λεκανοπέδιο της Αττικής πρέπει να σταματήσει. Το Σάββατο βράδυ η Τροχαία αφαίρεσε 55 διπλώματα, το λέω για να το γνωρίζουν όλοι: Αυτή η πλάκα δεν θα επιτραπεί γιατί κοστίζει σε ανθρώπινες ζωές. Δεν θα αφήσουμε να χαθεί ούτε μία ανθρώπινη ζωή από την τρέλα ορισμένων… Για τον «κύριο» με τη Lamborghini να το σκεφτεί καλά και να μην το ξανακάνει. Ο νόμος είναι νόμος και αφορά όλους ανεξάρτητα από τι πορτοφόλι κουβαλάνε και ποια είναι η οικονομική τους κατάσταση», τόνισε ο κ.Θεοδωρικάκος.

πηγη