GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Ισλαμιστής εισέβαλε στην εκκλησία του Αγ. Παντελεήμονα την ώρα της λειτουργίας και φώναζε Αλλάχ Ακμπάρ!

Ένα ιδιαίτερα ανησυχητικό περιστατικό έλαβε χώρα την Παρασκευή του Λαζάρου Όταν στην Ευρώπη των ηλιθίων που πανηγυρίζει διότι οι πρόσφυγε...


Ένα ιδιαίτερα ανησυχητικό περιστατικό έλαβε χώρα την Παρασκευή του Λαζάρου

Όταν στην Ευρώπη των ηλιθίων που πανηγυρίζει διότι οι πρόσφυγες του πολέμου στην Ουκρανία έγιναν με ανθρωπιά αποδεκτοί, αρνούμενη ακόμα και τώρα να διακρίνει πολιτισμική ασυμβατότητα, άρα διαφορές ανάμεσα σε πρόσφυγες και πρόσφυγες, δεν προκαλεί έκπληξη το γιατί η Γηραιά Ήπειρος έχει μπει σε έναν ατελείωτο κατήφορο από τον οποίο δυσκολεύεται να δει κανείς πως θα εξέλθει…

Το πρόβλημα είναι ότι και στην Ελλάδα εξακολουθούν τόσο η οργανωμένη πολιτεία, όσο και όλο σχεδόν το πολιτικό σύστημα της χώρας, να κλείνει τα μάτια σε ένα πρόβλημα με το οποίο ζει η ελληνική κοινωνία κάποιες δεκαετίες.

Ένα πρόβλημα που δεν δείχνει να επιλύεται, παρά τους ευσεβείς πόθους διαφόρων εξαιρετικά ύποπτα ευαισθητούληδων για τα δικαιώματα όλων των υπολοίπων, πλην των Ελλήνων.

Η κατάντια αυτή έλαβε μια άλλη διάσταση φέτος τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Αλλοδαπός αραβικής καταγωγής, εισέβαλλε προ πενθημέρου στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα και διέκοψε, σύμφωνα με πληροφορίες, μια εκδήλωση με βυζαντινή μουσική, αρπάζοντας το μικρόφωνο και ουρλιάζοντας κάτι στα αραβικά.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες με την είδηση αυτή θα έπρεπε να ασχοληθούν τα μέσα ενημέρωσης, που ασχολούνται με οτιδήποτε δημοσιογραφικώς… πιασάρικο.

Μέχρι τώρα ουδείς.

Ο καημένος ο ιερέας που είναι φανερό ότι έχουν δει πολλά τα μάτια του, προσπαθεί να καθησυχάσει κάτι γεροντάκια που φαίνονται να έχουν τρομάξει: 

“Ηρεμήστε… μην πανικοβάλλεστε… συμβαίνουν αυτά στη γειτονιά μας”!

Φταίνε μετά όσοι αποκαλούν τις περιοχές αυτές “κατεχόμενα”;

 

https://www.defence-point.gr/news/eisvoli-allodapoy-ston-agio-panteleimona-me-oyrliachta-omerta-vid