GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Και δεύτερη πτήση από το Τουρκικό ATR P-72 MPA στο Αιγαίο με αποστολή το βόρειο τμήμα!

«Τι έψαχνε;» διερωτάται διεθνής ιστοχώρος Και σε δεύτερη πτήση αυτή την φορά με στόχο το βόρειο Αιγαίο προχώρησε το τουρκικό ναυτικό στέλ...



«Τι έψαχνε;» διερωτάται διεθνής ιστοχώρος

Και σε δεύτερη πτήση αυτή την φορά με στόχο το βόρειο Αιγαίο προχώρησε το τουρκικό ναυτικό στέλνοντας το αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας από το νότο στα Δαρδανέλια και εν συνεχεία πίσω σαρώνοντας όλα τα ελληνικά νησιά.

Νωρίτερα οι Τούρκοι είχαν στοχοποιήσει εκ νέου την περιοχή των Δωδεκανήσων, με πτήσεις κατασκοπευτικών αεροσκαφών, δείχνοντας σαν να προετοιμάζονται για πιθανές κινήσεις τους στην περιοχή, πιθανότατα σε ότι αφορά την αποστολή γεωτρύπανου, σύμφωνα και με πρόσφατες δηλώσεις του Τούρκου υπουργού ενέργειας.  


Ξένο ΜΜΕ αναφέρει με περίσσεια απορία : “ τι ψάχνουν ( οι Τούρκοι) ; Ασυνήθιστο σχέδιο για αυτό το τουρκικό αεροσκάφος ΑΦΝΣ ATR P-72 MPA (reg. TCB-751, διακριτικό GUMUS68) σε πτήση σε χαμηλό ύψος πάνω από το νότιο Αιγαίο, ανάμεσα σε Κω, Ρόδο και Κάρπαθο”.

Το τουρκικό αεροσκάφος από την πορεία του και μόνο δείχνει  ότι πέταξε με κύρια αποστολή την καταγραφή στοιχείων και συλλογή πληροφοριών στα νησιά αυτά, για κάποιον λόγο.

Ειδικά αν σκεφτούμε την εκτράχυνση της τουρκικής πλέον “πολιτικής” για συνεχείς πτήσεις πάνω από τα ελληνικά νησιά με UAV και μαχητικά πρέπει να μας βάζουν σε σκέψεις για τους τουρκικούς σχεδιασμούς.


πηγη