GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

«Που πήγαν τα λεφτά;» – Που πήγαν οι 200.000€ από πώληση ακινήτου της σπιτονοικοκυράς;

Τι αποκάλυψε ο Θανάσης Κατερινόπουλος Το νέο πεδίο ερευνών για την Ελληνική Αστυνομία στην υπόθεση της Πάτρας, αφορά τον θάνατο της σπιτο...


Τι αποκάλυψε ο Θανάσης Κατερινόπουλος

Το νέο πεδίο ερευνών για την Ελληνική Αστυνομία στην υπόθεση της Πάτρας, αφορά τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. διεξάγουν παράλληλη έρευνα για να διαπιστώσουν τι συνέβη στην 69χρονη γυναίκα και αν τα στοιχεία με οποιονδήποτε τρόπο συνδέονται με εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με τον Ταξίαρχο εν αποστρατεία Θανάση Κατερινόπουλο, υπάρχουν δύο πληροφορίες για την υπόθεση:

Η μια, που δεν έχει διασταυρωθεί ακόμα όπως είπε, είναι ότι δυόμισι μήνες πριν το θάνατό της, είχε πωληθεί ένα διαμέρισμά της στην Πάτρα έναντι περίπου 200.000 ευρώ.

Αυτές οι δικαιοπραξίες γίνονταν από τον Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος διαχειριζόταν τους λογαριασμούς της γυναίκας ως πληρεξούσιος, μιας και αυτή ήταν κατάκοιτη.

«Αν αυτό ισχύει, θα πρέπει να αναζητηθούν ποιοι υπέγραψαν και που πήγαν τα λεφτά», σχολίασε με νόημα ο κ.Κατερινόπουλος.

Η δεύτερη πληροφορία που αποκάλυψε ο απόστρατος είναι πως υπάρχει μια μακρινή συγγένεια μεταξύ της αποθανούσας και της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου, με τους προγόνους τους να κατάγονται από τον Βάλτο Αιτωλοακαρνανίας.

newsbreak