GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Βιασμός στον Κορυδαλλό: Όλος ο εφιάλτης που έζησε η 16χρονη στα χέρια του 26χρονου Αλβανού τράπερ

Λεπτό προς λεπτό το χρονικό του τρόμου που έζησε η 16χρονη μαθήτρια απο τον 26χρονο τράπερ, Marshid, τον οποίο κατήγγειλε στο Ανηλίκων της Α...

Λεπτό προς λεπτό το χρονικό του τρόμου που έζησε η 16χρονη μαθήτρια απο τον 26χρονο τράπερ, Marshid, τον οποίο κατήγγειλε στο Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής για βιασμό, ξεδιπλώνεται μέσα από τη δικογραφία που παρουσιάζει πόρταλ.

Η μαθήτρια της Β’ Λυκείου έδωσε με λεπτομέρειες όλα όσα φρικτά κατήγγειλε ότι υπέστη, την ίδια ώρα που ο κατηγορούμενος, μέσα από το υπόμνημά του, αναφέρει πως η κοπέλα όχι μόνο γνώριζε ποιος ήταν, αλλά και τον ακολουθούσε στο Instagram, καθώς οι περιπέτειες που είχε με τον νόμο και η φυλάκισή του ειχαν εμπνεύσει τον τράπερ Tranno, ο οποίος μάλιστα τον ανέφερε στο τραγούδι «Τα φιλιά μου στον Μαρσίντ που ‘ναι στον Κορυδαλλό».

Όμως, δεν έπεισε και μετά τις εξηγήσεις που έδωσε διετάχθη η προφυλάκισή του.



«Η απόφαση της ανακρίτριας και του εισαγγελέα είναι σεβαστή, αλλά παντελώς άδικη. Φαίνεται πως από σήμερα ομόφωνα οποίος καταγγέλεται για βιασμό θα οδηγείται στην φυλακή ανευ ουδενος στοιχείου. Και αυτό γιατί ομοφωνα παραβλέφθηκε η ιατροδικαστική έκθεση της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιώς, η οποία αποτελεί και θα συνεχίσει να αποτελεί ατράνταχτη απόδειξη της αθωότητας του εντολέως μου. Σας λέγω ότι η περιφερόμενη ως θύμα βιασμού από την μητέρα της άλλα κατέθεσε στις 12/4/2022 κατόπιν πίεσης της μητέρας της, και άλλα κατέθεσε μετα αφου την εξετασε η ψυχολόγος της αστυνομίας πέφτοντας σε σωρεία αντιφάσεων, οι οποίες επίσης παραβλεφθηκαν. Οι επόμενες κινησεις μου θα είναι άμεσες.Το παραμύθι ότι καθένας που καταγγέλει συμπολίτη μου για βιασμό, άνευ ουδενος στοιχείου, λέει και την αλήθεια θα τελειώσει με αυτή την υπόθεση και με εμένα ως συνήγορο υπεράσπισης του εντολεως μου, ο οποίος διασύρθηκε όντας πλήρως αθώος» τονιζει στο πόρταλ ο συνήγορος του κατηγορούμενου, κ. Εμμανουήλ Βαμβουνάκης.

Ολη η κατάθεση της μαθήτριας

Στην κατάθεση που έδωσε η 16χρονη στις 12 Απριλίου στους αστυνομικούς, ανέφερε τα εξής:

«Είμαι μαθήτρια της Β’ τάξης λυκείου σε ΕΠΑΛ. Το Σάββατο 2 Απριλίου 2022 δέχτηκα αίτημα φιλίας στην εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης Instagram από άγνωστο χρήστη με το όνομα Marsid.West. Σταδιακά αναπτύξαμε επικοινωνία σε καθημερινή βάση, ανταλλάσσοντας μηνύματα και μιλώντας τηλεφωνικά για διάφορα θέματα. Αυτός μου συστήθηκε με το όνομα που είχε στο Instagram λέγοντας μου ότι προ πενθημέρου είχε αποφυλακιστεί από τις φυλακές όπου κρατούνταν, για μεταφορά 26 kg ναρκωτικής ουσίας. Κέρδισε την απόλυτη εμπιστοσύνη μου διαβεβαιώνοντάς με ότι βλέπει σοβαρά τις σχέσεις μας και διαφέρει σε σχέση με τα υπόλοιπα αγόρια.

Χθες, 11 Απριλίου 2022, συμφωνήσαμε να συναντηθούμε για φαγητό και στη συνέχεια για μία βόλτα. Έφτασε περί ώρα 21:30 της ίδιας έξω από το σπίτι μου, με ένα παπί το οποίο μου είπε ότι δεν ήταν δικό του, χωρίς να θυμάμαι περαιτέρω χαρακτηριστικά ή τον αριθμό. Ήταν κοντοκουρεμένος, αδύνατος, 1,85 ύψος περίπου, μαύρα μαλλιά, φορούσε τζιν παντελόνι και μαύρη ζακέτα. Θεωρώ ότι η ηλικία του ήταν κοντά στα 30, αν και μου είχε αναφέρει αρχικά ότι ήταν 21 ετών και στο ραντεβού, μου εκμυστηρεύτηκε ότι ήταν τελικά 26 ετών, προφανώς προσπαθώντας να με παραπλανήσει.

Με οδήγησε, μετά από μια διαδρομή περίπου 20 λεπτών, σε ένα παρκάκι στην περιοχή του Κορυδαλλού, με αρκετά παγκάκια, σχετικά μικρό και χωρίς κόσμο, το οποίο διάλεξε αυτός, γιατί όπως μου είπε τον έψαχναν διάφοροι και αναζητούσε ασφάλεια. Καθίσαμε σ’ ένα παγκάκι με αυτόν να έρχεται πολύ κοντά μου και να με χαϊδεύει επίμονα σε όλο μου το σώμα και στην γενετήσια περιοχή με σκοπό να με διεγείρει. Μάταια προσπαθούσα να τον αποτρέψω, αφού λόγω της δύναμής του δεν τα κατάφερα. Αυτός συνεχώς γελούσε και με ειρωνευόταν, ζητώντας μετά από ένα τέταρτο-εικοσάλεπτο να ανέβω πάλι στην μοτοσικλέτα του για να συνεχίσουμε τη βόλτα μας.

Εγώ επειδή φοβόμουν, έκανα αυτό που μου ζήτησε και ανέβηκα πάλι στη μοτοσικλέτα. Μετά από την πάροδο 10-15 λεπτών, με μετέφερε στην ισόγεια μονοκατοικία που διέμενε, χωρίς να θυμάμαι οδό ή αριθμό, παρά μόνο ότι βρισκόταν σε μία ανηφόρα. Αφού ξεκλείδωσε την κεντρική είσοδο, μπήκαμε στο μικρών διαστάσεων υπνοδωμάτιό του. Ο δράστης αύξησε την ένταση της τηλεόρασης και αυτός ξεκίνησε να ξεντύνεται, ενώ εγώ καθόμουν στο κρεβάτι, ρωτώντας τον αμήχανα και επανειλημμένα τι πάει να κάνει, χωρίς να λάβω κάποια απάντηση. Αφού έμεινε γυμνός έφερε το σώμα του πάνω στο δικό μου, αποβάλλοντας τα ρούχα μου με το ένα χέρι και με το άλλο κρατούσε το στόμα μου κλειστό για να μην ακούγονται οι κραυγές μου. Τον κλωτσούσα φωνάζοντας ότι «δεν θέλω», «σταμάτα», αλλά μάταια. (Στις επόμενες γραμμές η κοπέλα αναφέρει όλα όσα φρικαλέα υπέστη από τον δράστη, ο οποίος, όταν ολοκλήρωσε την πράξη του, άφησε το βιολογικό του αποτύπωμα στο σώμα και την μπλούζα της).

Όπως αναφέρει στην κατάθεσή του το θύμα, αυτό διήρκεσε περίπου 30 λεπτά. «Μετά μου ζήτησε να ντυθώ και με ρώτησε αν ήθελα να με γυρίσει πίσω. Εγώ τρομοκρατημένη και μην μπορώντας ακόμα να συνειδητοποιήσω τι είχε συμβεί, συμφώνησα. Όντως με επέστρεψε στο σπίτι μου, όπου έτρεξα κλαίγοντας στους γονείς μου, λέγοντας τι είχε συμβεί.

Ερώτηση: Μπορείς να αναγνωρίσεις τον εν λόγω δράστη μέσω επίδειξης φωτογραφιών σεσημασμένων ατόμων;

Απόκριση: Ναι, είμαι απόλυτα σίγουρη.

Ερώτηση: Επιθυμείς να εξεταστείς από αρμόδιο ιατροδικαστή;

Απόκριση: Ναι. Επιθυμώ την ποινική δίωξη του συγκεκριμένου ατόμου για την σε βάρος μου πράξη.

Ερώτηση: Τα ρούχα που φορούσες κατά τον επίμαχο χρόνο, τα έχεις διατηρήσει ανέπαφα;

Απόκριση: Ναι, σας παραθέτω την μπλούζα που προανέφερα. Τίποτα άλλο δεν έχω να προσθέσω και υπογράφω».


Τι είπε η μητέρα της


Η μητέρα της ανήλικης, στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς, ανέφερε τα εξής:

Ερώτηση: Τι προσήλθες να καταθέσεις;

Απόκριση: Είμαι η μητέρα της. Περί ώρα 23: 40 τις 11ης Απριλίου 2022, η κόρη μου επέστρεψε έντρομη και με λυγμούς. Κλείστηκε στο δωμάτιό της κλαίγοντας. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την κόρη μου, δεν ήταν ο εαυτός της. Είναι ένα χαρούμενο παιδί και κάτι είχε γίνει που την είχε ταράξει. Κάποια στιγμή μου ανοίχτηκε και μου εξιστόρησε τι είχε συμβεί με τον άγνωστο άντρα στην οικία του στον Κορυδαλλό. Την ενθαρρύναμε να έρθει στην αστυνομία και να κάνουμε καταγγελία, πράγμα που κάναμε. Επιθυμώ την ποινική δίωξη του συγκεκριμένου ατόμου για το βιασμό της κόρης μου. Σας παραδίδω και την μπλούζα μαύρου χρώματος που φορούσε η κόρη μου. Τίποτα άλλο δεν έχω να προσθέσω και υπογράφω».

Η μητέρα της, στην συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε, ανέφερε τα εξής: «Η κόρη μου πριν πέντε μέρες, περίπου το Σάββατο 2 με 3 του μήνα, με ενημέρωσε ότι συνομιλεί με κάποιο αγόρι στο Instagram, δεν του είχε δώσει τηλέφωνο, η επικοινωνία γινόταν μόνο μέσω του Instagram, μου έδειξε φωτογραφίες του, αλλά δεν έδωσα σημασία. Κάτι μηνύματα που μου έδειξε η κόρη μου, ο τρόπος που έγραφε ο κατηγορούμενος, ήταν ωραίος, ευγενικός, χωρίς να με βάλει σε υποψίες για κάτι άλλο.

Δευτέρα 11 Απριλίου 2022, έφυγε μόνη της για να πάει με μια παρέα έξω. Απ’ ό,τι έμαθα μετά ο κατηγορούμενος ήρθε και την πήρε με ένα μηχανάκι και πήγαν σε ένα παρκάκι στον Κορυδαλλό, περίπου 20 λεπτά από το σπίτι μας. Μετά της είπε να κάτσουνε σ’ ένα παγκάκι απόμερο, και απ’ ό,τι μου είπε δεν είχε πάρα πολύ κόσμο. Έκανε άσεμνες πράξεις πάνω της, όπως μου είπε, την θώπευσε μάλλον στο στήθος και στα γεννητικά όργανα νομίζω, δεν είμαι 100% σίγουρη. Του είπε ότι δεν θέλει, δεν ξέρω αν ο κατηγορούμενος σταμάτησε. Μετά της είπε να πάνε στο σπίτι του να αράξουνε γιατί εκανε κρύο και πήγανε. Κατάλαβα ότι εκείνη τη στιγμή η κόρη μου δεν αισθάνθηκε φόβο, ούτε σκέφτηκε ότι κάτι κακό μπορεί να συμβεί. Ανέβηκε στο μηχανάκι και πήγανε σπίτι, δεν ξέρω που βρίσκεται το σπίτι του, ούτε κι αν ήταν πράγματι το σπίτι του, έτσι της είπε. Αν δεν κάνω λάθος, μου είπε ότι στη διαδρομή πήρε αυτός τη μαμά του τηλέφωνο και την ρώτησε: «μαμά είσαι σπίτι; Έρχομαι με μια κοπέλα στο σπίτι για να κάτσουμε».

Και στη συνέχεια της μίλησε στα αλβανικά στο τηλέφωνο. Όταν πήγαν στο σπίτι, αυτός κλείδωσε την πόρτα της εισόδου της μονοκατοικίας, Μπήκαν στο υπνοδωμάτιο του όπου υπήρχε ένας καναπές κρεβάτι, μετά άνοιξε την τηλεόραση, δυνάμωσε την ένταση της τηλεόρασης, έβγαλε όλα του τα ρούχα, την ξάπλωσε στο κρεβάτι. Η κόρη μου έλεγε «όχι, δεν θέλω». Η κόρη μου, μου είπε ότι με το αριστερό χέρι της έκλεισε το στόμα και με το δεξί χέρι της έβγαλε το παντελόνι και το εσώρουχο, δεν της έβγαλε την μπλούζα, πιθανώς δεν θα μπορούσε. Στη συνέχεια την βίασε. Του έλεγε όχι, να σταματήσει και γι’ αυτό μάλλον της έκλεισε το στόμα. Αυτός με το βάρος του σώματός του έπεσε πάνω της και την ανάγκασε να ανεχτεί όλα όσα της έκανε. Στη συνέχεια αυτός σηκώθηκε, ντύθηκε και της είπε: «Τώρα πρέπει να σε πάω σπίτι σου;», σαν να δυσανασχετούσε. Η κόρη μου δεν πρέπει να του είπε κάτι σε αυτό το στάδιο, απλά ντύθηκε και τον ακολούθησε, ανέβηκε στο μηχανάκι του και την έφερε σπίτι μας. Δεν μου είπε αν του είπε κάτι μετά, όταν την έφερε στο σπίτι».

Όταν η μαθήτρια επέστρεψε στο σπίτι της ήταν σε άθλια κατάσταση.

Όπως αναφέρει η μητέρα της: «Πήγε κατευθείαν στο δωμάτιο. Πήγα και την είδα, αλλά απέφευγε το παιδί να με κοιτάξει στα μάτια. Αντιλήφθηκα ότι συγκρατιόταν για να μην κλάψει, μου ζήτησε να της δώσω 5 λεπτά χρόνο για να ηρεμήσει, πήγα μέσα και μετά ξανά πήγα στο δωμάτιο. Φορούσε τα ρούχα της και το μπουφάν της και καθόταν στο κρεβάτι. Την ρώτησα τι έγινε, αν την πείραξε κάποιος. Ήρθε η φίλη της και μου έκανε νοήματα ότι κάτι συμβαίνει και ότι «δώστε της λίγο χρόνο». Η κόρη μου μου είπε αρχικά ότι δεν θα μου πει. Έκλαιγε. Στην αρχή ήμουν σοκαρισμένη, μετά της είπα ότι πρέπει να τα πούμε, μου έλεγε στην αρχή όχι, αλλά μετά την έπεισα. Η κόρη μου, μου είχε δείξει μια ιστορία στο Instagram που είχε ανεβάσει κάποιος κοινός γνωστός που τραγουδούσε και κάπου πιο πίσω άχνα φαινόταν ο κατηγορούμενος. Παρατήρησα ότι η μπλούζα της ήταν λερωμένη. Πήρα τα ρούχα και τα δώσαμε στην αστυνομία. Δεν παρατήρησα μώλωπες ή μελανιές, ούτε μου είπε ότι πονάει κάπου. Ο κατηγορούμενος είχε πει αρχικά όταν 21 ετών και όταν συναντήθηκαν της είπε για πρώτη φορά ότι είναι 27 ετών».

Η κατάθεση στην παιδοψυχολόγο

Ο φάκελος της υπόθεσης, λόγω της σοβαρότητας, διαβιβάστηκε στην Yποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. Εκεί η μαθήτρια εξετάστηκε από ειδική ψυχολόγο. Η κατάθεσή της έχει ως εξής:

«Εχθές το βράδυ, στις 21:30, ήρθε να με πάρει από το σπίτι και ανέβηκα πάνω στο μηχανάκι και με ρώτησε που θέλω να πάμε και του είπα ότι δεν έχω θέμα. Στα μηνύματα μου είχε πει ότι θα πηγαίναμε για φαγητό, εντέλει δεν πήγαμε ποτέ, γιατί μου είπε ότι θέλει να πάμε κάπου που να μην έχει κόσμο. Τον ρώτησα γιατί και μου είπε επειδή έχει πολλά μπλεξίματα και τέτοια και μου λέει «καλύτερα να πάμε προς τα εμένα, προς Κορυδαλλό». Του είπα «εντάξει, δεν έχω θέμα». Όπως πηγαίναμε έστριψε σε ένα παρκάκι μικρό που είχε κόσμο, αλλά με πήγε πιο πέρα για να είμαστε οι δυο μας και πήγα να κάτσω και άρχισε να με ακουμπάει γενικά και του τραβούσα τα χέρια, του έλεγα «δεν θέλω», να με αφήσει πρώτη φορά να τον γνωρίσω και «δεν θέλω κάτι παραπάνω» και άρχισε μετά να με φιλάει, τραβιόμουνα και του είπα ότι πρέπει να καταλάβει το «όχι» του άλλου. Αυτός γελούσε και μετά μου λέει «ανέβα λίγο πάνω στο μηχανάκι να πάμε κάπου».

Ανέβηκα και μου λέει «θα πάμε να αράξουμε κάπου, να μην έχει τόσο κρύο» και πήρε τη μαμά του και της είπε ότι «θα έρθω σπίτι με μια κοπέλα να αράξουμε για να μην έχει τόσο κρύο» και τέτοια. Πήγαμε, και με το που μπήκαμε μέσα είχε κλειδώσει και την εξώπορτα και όταν προχωρήσαμε προς τα μέσα και την άλλη πόρτα και κάθισα εγώ στο κρεβάτι, αυτός είχε βάλει μουσική και κάθισε δίπλα μου και απλά με έσπρωξε πίσω και με το ένα χέρι μου έκλεισε το στόμα και άρχισε να με ξεντύνει και προσπαθούσα να ξεφύγω, να τον κλωτσήσω ή κάτι άλλο, αλλά δεν μπόρεσα και με βίασε και στο τέλος μου λέει «σήκω ντύσου».

Και μου λέει «θες να σε γυρίσω σπίτι σου, έτσι»; Και του είπα «ξέρω γω; Αν μπορείς». Γιατί αλλιώς θα με άφηνε εκεί και δεν θα ‘χα τρόπο να γυρίσω στο σπίτι μου και με γύρισε. Σε όλη τη διαδρομή δεν μου είχε μιλήσει, ούτε με κοιτούσε, ούτε τίποτα και με άφησε στο σπίτι μου και μου είπε ξαναστείλε μου μήνυμα να ξαναβρεθούμε. Εγώ τον έκανα κατευθείαν μπλοκ και γενικά ήμουν χάλια και πήρα τηλέφωνο μια φίλη μου και της είπα τι έγινε με λεπτομέρειες κι αυτά και ήρθε σπίτι μου γιατί δεν ήμουνα καλά και το συζήτησα και με τη μαμά μου και πήγαμε και καταγγείλαμε χθες το βράδυ. Αυτά.

Ερώτηση: Και έτσι φτάσαμε εδώ σήμερα, ε; Να το πιάσουμε λίγο απ’ την αρχή. Μου έδωσες όλη την εικόνα και σ’ ευχαριστώ πολύ. Να πούμε αρχικά λίγο γι’ αυτό τον άνθρωπο, πώς τον γνώρισες και ποιος είναι;

Απόκριση: Μέσω του Instagram. Με είχε κάνει follow πολύ καιρό, αλλά μου έστειλε μήνυμα το Σάββατο.

Ερώτηση: Σε είχε follow, σε ακολούθησε, είχετε καθόλου κοινούς γνωστούς ή ήταν ένας εντελώς άσχετος άνθρωπος;

Απόκριση: Είχαμε γνωστούς, έχουμε.

Ερώτηση: Είχατε κοινούς γνωστούς από τους οποίους μπορούσες να έχεις πληροφορίες γι’ αυτόν τον άνθρωπο ή απλά συμπτωματικά;

Απόκριση: Συμπτωματικά.

Ερώτηση: OK.

Απόκριση: Και μου έστειλε μήνυμα και αρχίσαμε να μιλάμε καθημερινά.

Ερώτηση: Πότε μου είπες ότι σου έστειλε μήνυμα;

Απόκριση: Το Σάββατο.

Ερώτηση: Το Σάββατο που μας πέρασε μόλις;

Απόκριση: (στο σημείο αυτό η ανήλικη έγνεψε καταφατικά).

Ερώτηση: Σήμερα έχουμε 12 Απριλίου. Δηλαδή στις 9 Απριλίου;

Απόκριση: Ναι, ναι.

Ερώτηση: Πριν τρεις μέρες;

Απόκριση: (στο σημείο αυτό η ανήλικη γνέφει καταφατικά). Και μιλάγαμε καθημερινά αυτές τις τρεις μέρες και μου είπε ότι θέλει να με δει. Γενικά με έπαιρνε βίντεοκλήσεις κι άλλα τέτοια, δεν το σήκωνα και οι μόνες φωτογραφίες που είχαμε ανταλλάξει, ήταν με την μούρη μας, όχι τίποτα άλλο, ούτε μου είχε ζητήσει κάτι και είχαμε μιλήσει και στο τηλέφωνο, μόνο και μου είχε πει ότι θέλει να με δει και είχαμε κανονίσει να βγαίναμε χθες, τη Δευτέρα και μου είχε πει ότι θα με πήγαινε σ’ ένα μαγαζί να φάμε που ξέρει, και δεν πήγαμε εκεί ποτέ.

Ερώτηση: Πώς τον λένε αυτόν τον άνθρωπο;

Απόκριση: Marsid απ’ ό,τι μου έχει πει.

Ερώτηση: Ξέρεις πόσων χρονών είναι, είχατε συζητήσει την ηλικία σας;

Απόκριση: Δεν με είχε ρωτήσει καθόλου για την ηλικία μου, χθες του την είπα και μου είπε κι εκείνος ότι ήταν 26 και πριν λίγο καιρό, πριν πέντε μέρες, 6, 1 εβδομάδα περίπου, μου είπε ότι βγήκε απ’ τη φυλακή.

Ερώτηση: Αυτά τα είπατε χθες ή τα είχατε συζητήσει στα μηνύματα;

Απόκριση: Όχι, δεν τα ήξερα. Επειδή τον είχαν πιάσει με 26 kg ναρκωτικά, δεν ξέρω και ακριβώς τι. Αυτά.

Ερώτηση: Αυτά σου τα συζήτησε την Παρασκευή;

Απόκριση: Στο παρκάκι.

Ερώτηση: Στο πρώτο παρκάκι που μου περιγράφεις. Στην πρώτη στάση που κάνατε δηλαδή.

Απόκριση: Ναι.

Ερώτηση: Είναι το παρκάκι και μετά το σπίτι. Στο παρκάκι δηλαδή εκεί που προσπαθεί να αγγίξει το σώμα σου.

Απόκριση: Ναι.

Ερώτηση: Εκεί μιλήσατε λίγο και ο καθένας για τον εαυτό του;

Απόκριση: Ναι.

Ερώτηση: Θυμάσαι τι του ανέφερες εσύ για σένα;

Απόκριση: Με ρώτησε πόσο είμαι του είπα ότι είμαι 16 και μου λέει «τι λες, δεν σου φαίνεται». Του λέω «κι όμως ναι». Και μου λέει «και εγώ είμαι 26 και ο λόγος που δεν ήθελα να πάω κάπου με κόσμο είναι αυτός, επειδή έχω κάνει φυλακή». Και μου λέει «γενικά έχω πολλά μπλεξίματα». Τον ρώτησα τι εννοείς, δεν μου είπε.

Ερώτηση: Αυτός λοιπόν ο Μarsid μόνο αυτό το όνομα γνωρίζεις. Τον γνώρισες μέσω ίνσταγκραμ, θυμάσαι ποιο είναι το προφίλ του;

Απόκριση: Ναι. Marsid.west.

Ερώτηση: Μπορείς να κάνεις ένα spelling, να είμαστε σίγουροι ότι καταλάβαμε; Μπορείς να μου τον περιγράψεις;

Απόκριση: Ήταν σχετικά ψηλός, πιο ψηλός από μένα, 1,80-1,85, λεπτούλης, μαυρομάλλης, όχι με μπόμπα αλλά με λίγα μαλλιά και μουστάκι.

Ερώτηση: Λίγα μαλλιά εννοείς κοντά, όχι λίγα ακόμα αραιά.

Απόκριση: Ναι, ναι. Μουσάκι και φορούσε τζιν, μαύρο μπουφάν και ένα τσαντάκι.

Ερώτηση: Θυμάσαι καθόλου κάποιο άλλο χαρακτηριστικό στο σώμα του; Είχε τατουάζ; Φορά για κάποιο σκουλαρίκι;

Απόκριση: Είχε τατουάζ, νομίζω στο αριστερό χέρι, μανίκι. Μπορεί να είναι και στο δεξί, δεν είμαι καθόλου σίγουρη.

Ερώτηση: Αυτός, όταν πήγατε σπίτι, γδύθηκε από τη μέση και πάνω ή γδύθηκε ολόκληρος;

Απόκριση: Ναι, εγώ καθόμουν στο κρεβάτι και του λέω τι κάνεις κι εκείνη την ώρα με έσπρωξε και…

Ερώτηση: Θυμάσαι κάτι άλλο χαρακτηριστικό στο σώμα του ή μόνο που είναι το μανίκι-τατουάζ;

Απόκριση: Όχι.

Ερώτηση: Δεν είχε κάτι άλλο χαρακτηριστικό για άλλο τατουάζ;

Απόκριση: Όχι.

Στις επόμενες γραμμές το κοριτσάκι αναφέρεται αναλυτικά στο δρομολόγιο, στο σπίτι του δράστη και με λεπτομέρειες ανακαλεί στη μνήμη της όλα όσα υπέστη. Μάλιστα, αναφέρει ότι μόλις ο δράστης ολοκλήρωσε το φρικτό του έργο, της είπε με άγριο τρόπο να ντυθεί, προκειμένου να την μεταφέρει στο σπίτι.

Η απολογία του κατηγορουμένου

Στην απολογία του στον ανακριτή ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι ποτέ δεν απέκρυψε την πραγματική του ταυτότητα και ότι η ανήλικη γνώριζε ότι ήταν μέλος της παρέας του τράπερ Trannos, ενώ από τον συνήγορό του έγινε αναφορά στην ιατροδικαστική εξέταση, στην οποία η ιατροδικαστής αποφαίνεται πως δεν υπήρχαν κακώσεις, ενώ υπήρχαν παλαιές ρήξεις. Όμως, δεν έπεισε και μετά τις εξηγήσεις που έδωσε, διατάχθηκε η προφυλάκισή του.

Στο απολογητικό του υπόμνημα αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

«Ουδέποτε απέκρυψα από την παθούσα την πραγματική μου ταυτότητα. {…}. Ωστόσο, η ίδια η φερόμενη ως παθούσα με είχε κάνει εκείνη πρώτη follow στο Instagram, αναζητώντας το όνομά μου στην μηχανή αναζήτησης, όπως πολύς κόσμος μετά την ανάρτηση στο Youtube του δημοφιλούς τραγουδιού Coco της τραπ σκηνής του καλλιτέχνη με το ψευδώνυμο Trannos, το οποίο σήμερα ξεπερνά τις 12,5 εκατομμύρια προβολές μόνο στο Youtube. Στο εν λόγω τραγούδι, ο προσωπικός μου φίλος και καλλιτέχνης της τραπ σκηνής Trannos αναφέρει στους στίχους του τραγουδιού: «Τα φιλιά μου στον Μαρσίντ που ‘ναι στον Κορυδαλλό».

Το συγκεκριμένο τραγούδι, το οποίο δημοσιεύθηκε πρώτη φορά, κατά την διάρκεια της προσωρινής μου κράτησης, έκανε πολλούς χρήστες του διαδικτύου να αναζητήσουν στην μηχανή αναζήτησης του Instagram, προκειμένου να δουν εάν επρόκειτο για κάποιο αληθινό πρόσωπο. Όταν αποφυλακίστηκα στις 06.04.2022 διαπίστωσα ότι είχα περισσότερα από 87.000 αιτήματα ακολούθησης και σταδιακά ξεκίνησα να αποδέχομαι και να απορρίπτω, δεδομένου ότι το προφίλ μου είναι για ιδιωτική χρήση. Μέχρι τώρα αποδέχθηκα περίπου 3.000 αιτήματα ακολούθησης.

Όταν είδα αίτημα ακολούθησης από την κοπέλα και ξεκινήσαμε να συνομιλούμε, ουδέποτε πέρασε από το μυαλό μου η σκέψη ότι ήταν ανήλικη, αφού δεν είναι αναμενόμενο από μία κοπέλα 16 ετών και 8 μηνών να έχει αναρτημένες ημίγυμνες φωτογραφίες, τόσο εντός του λογαριασμού της όσο και στην φωτογραφία προφίλ της.

Συνεπώς, ήταν γνωστό στην φερόμενη ως παθούσα πώς με λένε και ποιος ήμουν, αφού και ο δημοφιλής τραγουδιστής Trannos πολλάκις αναφερόταν σε εμένα σε livestreaming του, αλλά και στην περιπέτειά μου.

Ως εκ τούτου, προκύπτει χωρίς καμία αμφιβολία ότι στην από 12.04.2022 έκθεση εξέτασής μου κατέθεσα την πλήρη αλήθεια, ότι δηλαδή ουδεμία αμφιβολία είχα για το πόσο χρονών είναι και όταν την ρώτησα την ηλικία της και μου είπε ότι σε μία εβδομάδα κλείνει τα δεκαεπτά έτη και θα γίνει δεκαοκτώ δεν είχα λόγο να μην την πιστέψω. […].

Πώς γίνεται η καταγγέλλουσα να υφίσταται επί τόση ώρα μία επιθετική σεξουαλική συμπεριφορά από εμένα, να νιώθει έντονο τον κίνδυνο και τον φόβο για την προσωπικότητά μου, εξαιτίας του ότι υποτίθεται μόλις έμαθε ότι είχα κάνει φυλακή, γεγονός όμως που γνώριζε μέσω του πασίγνωστου τραγουδιού, που λέει «Τα φιλιά μου στον Μαρσίντ που ‘ναι στον Κορυδαλλό», από το οποίο με έψαξε στο Instagram και είχε ζητήσει να γίνει ακόλουθος της δραστηριότητάς μου και αντ’ αυτού, αντί να φύγει, να δέχεται να με γνωρίσει καλύτερα, ακολουθώντας με στο σπίτι;

Πώς γίνεται να δέχεται να επιβιβαστεί στο μηχανάκι, ακολουθώντας με στην οικία μου, χωρίς ούτε τότε να αρνηθεί και να επιβιβαστεί σε ένα ταξί για να επιστρέψει στην οικία της, παρά την ήδη εκδηλωθείσα από εμένα, κατά τον ισχυρισμό της στην πρώτη της αντιφατική σε σχέση με την δεύτερη κατάθεση, επιθετική σεξουαλική συμπεριφορά;».

πηγη