GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Γραφει ο  Νικόλαος Πασσαδάκης Καλοπληρωμένα και προπαγανδιστικά Ελληνικά ΜΜΕ, μέσα από το ομώνυμο έργο το οποίο είναι επίσης και το όνομα...



Γραφει ο Νικόλαος Πασσαδάκης

Καλοπληρωμένα και προπαγανδιστικά Ελληνικά ΜΜΕ, μέσα από το ομώνυμο έργο το οποίο είναι επίσης και το όνομα του πολιτικού κόμματός του.

Όλα τα δυτικά μέσα, έχουν επιδοθεί σε μία μάχη προβολής και δημιουργία άριστης έξωθεν και "ανθρώπινης" εικόνας του, επειδή εξυπηρετεί το αφήγημα του ‘ήρωα της δημοκρατίας’…εδώ γελάμε βεβαίως.

Ποιος... ο Ζελένσκι, ποια... η Ουκρανία, που εάν δεν υπήρχε η Ελλάδα ως νούμερο ένα, θα ήταν εκείνη νούμερο ένα στην διαφθορά, στις φασιστικές πρακτικές και στην κατάλυση των πάντων.

Μάλιστα, φτάνει στο σημείο ο ‘ηθοποιός’ να αυτοσυγκριθεί με τον Τσόρτσιλ, διότι… αγαπάει λέει κι αυτός το ποτό όσο το αγαπούσε ο ιστορικός ηγέτης της Βρετανίας!!!..ξανά γέλιο…

Εν τω μεταξύ, η Ελλάδα και προσωπικά ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, του απέστειλε μία γενναία στρατιωτική βοήθεια, διαρρηγνύοντας τις σχέσεις μας με την ομόδοξον Ρωσία [αλίμονο δηλαδή…οι ‘ήθοποιοί’ για να μην πω καραγκιόζηδες, υποστηρίζονται μεταξύ τους!!!].. και εκείνος ο αχάριστος ευχαρίστησε δημόσια τον Ερντογάν και την Τουρκία και ουχί και εμάς.

Όμως και αυτό το κατάπιαμε, αφού η εικόνα του Ζελένσκι προέχει ως ‘ήρωας του ελεύθερου κόσμου"…ξαναγελάμε πάλι.

Ξέρω-ξέρω…θα μου πουν οι απανταχού ευαίσθητοι δημοκράτες, ότι κέρδισε τις εκλογές δημοκρατικά….ε και…έχουμε δει και βλέπουμε συνεχώς δημοκρατικούς ‘δημοκράτες’ για τα σκουπίδια. 

Ο Εβραίος Σιωνιστής, Ιλλουμινατιανός, ψυχανώμαλος, διεφθαρμένος, αλλά δημοκράτης Ζελένσκι λοιπόν, είναι ένας ‘φτωχός πλην τίμιος υπηρέτης του λαού’ … των Αμερικανών, των μεγαλοεβραίων εργολάβων της πατρίδας του, της πλούσιας κάστας που τον πρόβαλε και ανέδειξε από την αφάνειά του, με τεράστια περιουσία στο Αμέρικα, με άγνωστο ‘πόθεν’ και οι Αμερικανοί τον κρατάνε από τα μέζεά του γερά και τον κάνουν ότι θέλουν, αφού μαζί έκαναν τις λαμογιές τους.

By the way…ο δημοκράτης Ζελένσκι, εν μία νυκτί, πέρασε άρθρο στην Βουλή του, που ‘εξαφάνισε’ την Ελληνική μειονότητα de-jure...και εδώ στο Ελλαδιστάν τσιμουδιά, μούγκα…αλλά πρώτοι του στείλαμε όπλα για να σκοτωθούν και Έλληνες....πως ονομάζεται αυτό στην ψυχιατρική γλώσσα;;

Επίσης διάβασα σήμερα ότι, οι Ρώσοι, ανακάλυψαν βιολογικά εργαστήρια, αμερικανικών ‘επενδυτών’ με σκοπό λέει, την ‘επιστημονική έρευνα’…που με απλά λόγια αυτό σημαίνει, βιολογικά όπλα ή ιοί για στρατιωτική χρήση [!!!;;;;]..ποιος ξέρει και γιατί άλλο…

Αν αυτό ισχύει τότε η όλη ‘εισβολή’ή ήβρωμάει πολύ ή δικαιολογείται πλήρως…θα το δείξει η πορεία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι απαλλάσσεται η Ρωσία για τα εγκλήματα που διαπράττει σε ένα ανεξάρτητο κράτος !! 

Καλή τηλεθέαση …μην χάσετε ούτε ένα επεισόδιο στην τι-βι, από τον θίασο του Ζελένσκι…το αξίζει άλλωστε ένας ‘υπηρέτης του λαού’!!!

ΠΑΣΣΑΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ


.