GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ Ή ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ;

Στην Ελλάδα τις τελευταίες δύο δεκαετίες έχουμε “εκπαιδευτεί” από τα συστημικά ΜΜΕ, το πολιτικό και δικαστικό κατεστημένο, σε μία τακτι...



Στην Ελλάδα τις τελευταίες δύο δεκαετίες έχουμε “εκπαιδευτεί” από τα συστημικά ΜΜΕ, το πολιτικό και δικαστικό κατεστημένο, σε μία τακτική συνεχών υπαναχωρήσεων στα εθνικά μας θέματα.

Καθημερινές παραβιάσεις του εναέριου χώρου μας από τουρκικά μαχητικά, παραβιάσεις των θαλάσσιων συνόρων από κάθε λογής πλεούμενο, παραβιάσεις των χερσαίων συνόρων μας από χιλιάδες παράνομους αλλοδαπούς,εγκατάσταση αλλοφύλων και αλλοθρήσκων στη γη μας με …. κρατική χρηματοδότηση, αντιρατσιστικούς νόμους που στην ουσία στρέφονται κατά των γηγενών και καθημερινές απειλές πολέμου από την τουρκική ηγεσία.
Ούτε το πιο εκφυλισμένο από τα κράτη της Δύσης δε δέχεται τόσες αμφισβητήσεις της κρατικής του οντότητας, της ίδιας του της ύπαρξης καθημερινά από εχθρούς και “συμμάχους”.

Το γεγονός ότι ο μέσος Έλληνας έχει φτάσει σε τέτοια παρακμή, υιοθετώντας την «κοσμοθεωρία του στρουθοκαμηλισμού», θεωρώντας ότι θα μακροημερεύσει αποφεύγοντας την πραγματικότητα, δε σημαίνει βεβαίως ότι και ο κόσμος γύρω μας κινείται στο ίδιο μήκος κύματος. 

Στην περίπτωση της Ρωσίας βλέπουμε ξεκάθαρα την περίπτωση του κράτους που πιέστηκε πολύ από τους αντιπάλους του στη γεωστρατηγική σκακιέρα και αντέδρασε επιθετικά πριν να.....

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στην ιστοσελίδα: istos.net.gr.


.