GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Η ΑΦΙΛΗ ΔΥΣΗ ...

Από τον Ηλία Ν.Ηλιακόπουλο Σας πειράζει η Ρωσία λοιπόν που στην ουσία αμύνεται στην γειτονιά της; Γιατί η άφιλη δύση θέλησε να εισχωρήσει...

Από τον Ηλία Ν.Ηλιακόπουλο

Σας πειράζει η Ρωσία λοιπόν που στην ουσία αμύνεται στην γειτονιά της;

Γιατί η άφιλη δύση θέλησε να εισχωρήσει στο άλλο μαλακό υπογάστριο της ,την Ουκρανία.

Να την εντάξει κι αυτήν στα μέλη του ΝΑΤΟ,-δεκατέσσερις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ ενέταξε,η Ουκρανία θα ήταν η δέκατη πέμπτη!- δημιουργώντας ασφυξία στην "ρώσικη αρκούδα"  σε όλους τους τομείς ...

Και δεν σας πειράζει πως το άθλιο καθεστώς Ζελένσκυ ,μοιράζει όπλα σε εγκληματίες μέσα στις πόλεις για να σκοτώνουν κάθε ήσυχο και φιλειρηνικό πολίτη  ,επιδιδόμενοι κατά πληροφορίες σε ένα ανελέητο πλιάτσικο ...;!

Και δεν σας πειράζει που οι χαμερπείς μανδαρίνοι της δύσης (λέγε με Κούλη)αντί ανθρωπιστικής βοήθειας  χωρίς άδεια των αρμοδίων οργάνων(σε μας τοΚΥΣΕΑ)ως σύγχρονοι καυμπόηδες  στέλνουν οπλισμό και πυραύλους στο καθεστώς Ζελένσκυ,για να σκορπίσουν τον όλεθρο...;!

Και δεν σας πειράζει που οι Νεοναζί της Ουκρανίας και το τάγμα του Αζόφ σκοτώνουν αμάχουςπρόσφυγες  στον δρόμο ,βάφοντας το χιόνι κόκκινο,επειδή οι τελευταίοι δεν θέλουν να πολεμήσουν εναντίον των Ρώσων...Αλήθεια που είναι ο ανθρωπισμός σας ..;!

Και δεν σας πειράζει που η άφιλη δύση παγώνει τραπεζικούς λογαριασμούς αθώων ρώσων πολιτών ανά την Ευρώπη ,που ξαφνικά βλέπουν τα πάνω κάτω ...

Και δεν σας πειράζει που εκδιώκονται κακήν κακώς Ρωσόφωνοι φοιτητές από τα "λαμπρά"(;)πανεπιστήμια της άφιλης δύσης ...;!

Και δεν σας πειράζει που ακόμη μια φορά οι ΗΠΑ και οι δορυφόροι της προσπαθούν να ρουφήξουν από το "αίμα "της Ανατολής(όμως ex orient lux), για να συνεχίσουν να επιβιώνουν παρασιτικά στον κόσμο των κίβδηλων χρηματιστηρίων και αδίστακων τοκογλύφων ;!

Να ξέρετε όμως πως στους παλαίφατους χρόνους και η Αρχαία  Αθήνα με την Αθηναική συμμαχία υπέστη οδυνηρή ήττα ,όταν νόμισε πως ο κόσμος της ανήκει ...

Όσες κυρώσεις κι αν πάρει η Δύση ,όσα ύπουλα μεθοδεύει στην ουσία σε βάρος της ίδιας της ανθρωπότητας ,δεν θα την βγάλει πουθενά παρά μόνο στην πτώση και την καταστροφή της.

Κι αυτό γιατί είναι σάπια και κούφια από μέσα ...Οψόμεθα εις Φιλίππους !

* Ο Ηλίας Ν. Ηλιακόπουλος είναι Διδάκτωρ Νομικής, Δικηγόρος και δραστηριοποιείται στον χώρο της Θράκης

.