GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ - ΨΥΧΡΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

Ο συγγραφέας Stefan Zweig στις αναμνήσεις του από το ξέσπασμα του Α΄ Π.Π. περιγράφει με γλαφυρό τρόπο την επικρατούσα τότε κατάσταση μετα...


Ο συγγραφέας Stefan Zweig στις αναμνήσεις του από το ξέσπασμα του Α΄ Π.Π. περιγράφει με γλαφυρό τρόπο την επικρατούσα τότε κατάσταση μεταξύ των αντιπάλων: «Όλα τα εμπόλεμα έθνη ήταν ήδη σε κατάσταση υπερβολικής διέγερσης και η χειρότερη φήμη μετατράπηκε αμέσως σε αλήθεια, την οποία πίστευε ο πιο παράλογος συκοφάντης».

Ο πόλεμος φέρνει πάντα την καταστροφή.

Η Ουκρανία, την οποία οι ΗΠΑ έχουν μετατρέψει σε πειραματικό πεδίο για περαιτέρω βήματα του Ψυχρού Πολέμου κατά της Ρωσίας, δεν μπορεί να αποτελέσει εξαίρεση.

Η χώρα μετά από 20 ημέρες πολέμου έχει μετατραπεί σε συντρίμμια και σε θύμα των επιλογών της ηγεσίας της από το 2014.

Αλλά οι πόλεμοι στην Συρία, στην Υεμένη, στην Σομαλία, στο Αφγανιστάν, για να αναφέρουμε μόνο μερικούς, ήταν και είναι επίσης μια καταστροφή.

Και σε αυτές τις χώρες έπεφταν και πέφτουν βόμβες, πέθαναν άνθρωποι σε πολύ μεγάλους αριθμούς.

Για πάρα πολλά χρόνια. Κανείς όμως από την Δύση δεν νοιάστηκε για αυτούς τους πολέμους και τις καταστροφικές τους συνέπειες.

Δεν υπήρξαν από τα μέσα ενημέρωσης ειδικές εκπομπές, δεν υπήρξαν κυρώσεις και κανένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης δεν λογόκρινε τους .....

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στην ιστοσελίδα: istos.net.gr.



.