GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Καθηγητής Γρίβας: Πρέπει να αποφύγει την στρατιωτική σύγκρουση με την Ρωσία η Δύση (Βίντεο)

Ο καθηγητής εξηγεί ότι μπαίνουμε σε μια περίοδο νέου ψυχρού πολέμου, ενός ψυχρού πολέμου σημαντικά πιο επικίνδυνο από τον προηγούμενο  ...


Ο καθηγητής εξηγεί ότι μπαίνουμε σε μια περίοδο νέου ψυχρού πολέμου, ενός ψυχρού πολέμου σημαντικά πιο επικίνδυνο από τον προηγούμενο 

Πρέπει να αποφύγει την στρατιωτική σύγκρουση με την Ρωσία η Δύση δηλώνει ο καθηγητής Γεωστρατηγικής της Σχολής Ευελπίδων Κώστας Γρίβας, στην ΕΡΤ.

Ο Κος Γρίβας τονίζει ότι αν το σχέδιο της Ρωσίας ήταν για μια γρήγορη επιχείρηση στην Ουκρανία, αυτό έχει αποτύχει.

Σε κάθε περίπτωση όμως η σύγκρουση αυτή δεν μπορεί να τελειώσει γρήγορα ακόμα και αν η Ρωσία καταλάβει ολόκληρη την Ουκρανία.

Οδηγούμαστε σε μια Λιβανοποίηση της Ουκρανίας τονίζει ο καθηγητής όπου ναι μεν μπορεί να έχουμε μια κατάπαυση του πυρός όμως οι συγκρούσεις θα συνεχιστούν.

Παράλληλα ο καθηγητής τονίζει την ανάγκη να μην υπάρξει στρατιωτική σύγκρουση Ρωσίας, Δύσης. Μια τέτοια σύγκρουση θα είχε καταστροφικά αποτελέσματα μιας και η Ρωσία θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το Πυρηνικό της οπλοστάσιο.

Παράλληλα ο καθηγητής εξηγεί ότι μπαίνουμε σε μια περίοδο νέου ψυχρού πολέμου, ενός ψυχρού πολέμου σημαντικά πιο επικίνδυνο από τον προηγούμενο.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το Μια σταλιά ιστορία και επικαιρότητα

Μια σταλιά ιστορία και επικαιρότητα