GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Πήρε θέση η Τουρκία - Δεν θα συμμετάσχει στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας

Η Τουρκία δεν θα  μετάσχει κατ’ουδένα τρόπο στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, ανακοίνωσε η Αγκυρα δια του υπουργού Εξωτερικών Μ.Τσαβούσογλ...


Η Τουρκία δεν θα  μετάσχει κατ’ουδένα τρόπο στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, ανακοίνωσε η Αγκυρα δια του υπουργού Εξωτερικών Μ.Τσαβούσογλου, την ίδια ώρα που η Αθήνα διαγκωνίζεται στο να στείλει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη στρατιωτική βοήθεια στο ουκρανικό καθεστώς, το οποίος ήταν διεθνής συνεταίρος της Άγκυρας!

Η απόφαση της Τουρκίας είναι απίστευτα βολική για την Ρωσία και η βοήθεια που δίνει η Τουρκία στην Ρωσία σίγουρα θα εκτιμηθεί.

Ειδικά αν συγκριθεί με την απίστευτα εχθρική θέση της κυβέρνησης Μητσοτάκη κατά της Μόσχας και ειδικά κατά του Β.Πούτιν.

Και δεν εννοούμε μόνο τον τουρισμό, αλλά και όλo το αμυντικό πλέγμα των σχέσεων τους…

Ο Θεός να βάλει το χέρι του και να μην έχουμε πάλι την συμμαχία Τουρκίας-Ρωσίας που έφερε την Μικρασιάτικη Καταστροφή!

Νωρίτερα, ο Ταγίπ Ερντογάν ζήτησε από την Ευρωπαϊκή Ένωση να αντιμετωπίσει τη χώρα του όπως και την Ουκρανία, χωρίς να περιμένει «να πληγεί από έναν πόλεμο».

«Δείξτε στην Τουρκία την ίδια ευαισθησία που δείχνετε και στην Ουκρανία», είπε ο πρόεδρος Ερντογάν στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Άγκυρα μαζί με την πρόεδρο του Κοσόβου, Βιόσα Οσμάνι.

Aναφερόμενος στην κατάσταση στην Ουκρανία και το αίτημα του Κιέβου να ενταχθεί στην ΕΕ, ο Τούρκος πρόεδρος σημείωσε: «Χειροκροτούν τον Ζελένσκι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Πολύ ωραία. Χρειαζόταν λοιπόν μια καταστροφή για να γίνει αυτό… Αλλά η Τουρκία δεν θα περιμένει μια καταστροφή».

πηγη