GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Η ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ, Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ «ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ»

Μεταξύ 24 και 27 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Ορλάντο της Φλόριδα το συνέδριο της Συντηρητικής Πολιτικής Δράσης, η οποία είναι «η μεγ...


Μεταξύ 24 και 27 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Ορλάντο της Φλόριδα το συνέδριο της Συντηρητικής Πολιτικής Δράσης, η οποία είναι «η μεγαλύτερη και πιο επιδραστική συνάντηση Συντηρητικών στον κόσμο» όπως προβάλλεται από τους διοργανωτές.

Το συνέδριο το οποίο διενεργείται για τρίτη χρονιά, προσέλκυσε συντηρητικούς πολιτικούς, εκλεγμένους αξιωματούχους και ακτιβιστές, από τον γερουσιαστή Τζον Κένεντυ και τον ανερχόμενο αστέρα των Ρεπουμπλικανών, τον Κυβερνήτη της Φλόριδα Ρον ντε Σάντις, ως την Τζόρτζια Μελόνι των Φρατέλι ντ’ Ιτάλια, και βέβαια τον τέως Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

«Δεν είναι σωστό το συνέδριο να γίνεται στην Φλόριντα, την μοναδική πολιτεία των ΗΠΑ που με τον Ρον Ντε Σάντις ως κυβερνήτη, διατήρησε μια λογική πολιτική ενώ ο υπόλοιπος κόσμος τρελαινόταν;», αναρωτήθηκε ο Βρετανός πολιτικός Νάιτζελ Φάρατζ, πρώην αρχηγός του κόμματος Brexit.

Οι ομιλητές στην «Διάσκεψη Πολιτικής Δράσης των Συντηρητικών» όπως είναι ο....

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στην ιστοσελίδα: istos.net.gr.



.