GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Β.Ορμπάν: «Μέχρι το 2030 όλα τα έθνη θα υποφέρουν χειρότερα και από ότι συνέβη στην πανδημία»!

Βίντεο με τις συγκλονιστικές δηλώσεις του Μια ομιλία βαρύνουσας σημασίας έκανε πριν από λίγες ημέρες ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν...



Βίντεο με τις συγκλονιστικές δηλώσεις του

Μια ομιλία βαρύνουσας σημασίας έκανε πριν από λίγες ημέρες ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν στο Εμπορικό Επιμελητήριο στη Βουδαπέστη.

Ο Β.Ορμπάν αναφέρθηκε στο σχέδιο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για τη Μεγάλη Επανεκκίνηση του κόσμου και στην απόφαση της Δύσης να επιφέρει παγκόσμιο κραχ με τεχνητό τρόπο.

Ο Ούγγρος πρόεδρος στέκεται στα περί κλιματικής αλλαγής και στην απόφαση της ΕΕ για βίαιη απολιγνιτοποίηση και μετάβαση στις ΑΠΕ, μια απόφαση που έχει οδηγήσει στη ραγδαία αύξηση των τιμών του ρεύματος και κατά συνέπεια όλων των προϊόντων και προειδοποιεί ότι αυτό που έρχεται θα είναι πολύ χειρότερο από τον Covid-19.

«Από την Αμερική στην Ευρωπαϊκή Ένωση, θα συμβούν πολλά. Αυτή η περίοδος πριν το 2030 θα είναι μια δοκιμασία για όλα τα έθνη και θα τα θέσει σε ένα σοβαρό τεστ αντοχών, πολύ μεγαλύτερο από αυτήν την πανδημία.

Το έθνος μας, η εθνική μας κοινότητα, συμπεριλαμβανομένης της οικονομίας, πρέπει να είναι σε μια κατάσταση να αντέξει αυτές τις προκλήσεις. Αυτό είναι που έχουμε μπροστά μας…», είπε μεταξύ άλλων ο Ούγγρος πρωθυπουργός.

pronews.gr