GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Χαμός στα social media για τη σειρά "Άγιος Παΐσιος – «Ύμνοι» για τον Νικήτα Τσακίρογλου

Χαμός στα social media για τη σειρά "Άγιος Παΐσιος - Από τα Φάρασα στον Ουρανό". Πρεμιέρα… με το δεξί έκανε η σειρά «Άγιος Πα...




Χαμός στα social media για τη σειρά "Άγιος Παΐσιος - Από τα Φάρασα στον Ουρανό".

Πρεμιέρα… με το δεξί έκανε η σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» το βράδυ της Πέμπτης στο πρόγραμμα του MEGA.

Καθώς φάνηκε στα social media, πολλοί ήταν οι τηλεθεατές που περίμεναν με ανυπομονησία τη νέα σειρά και έγραψαν διθυραμβικά σχόλια τόσο για το ευρύτερο αποτέλεσμα όσο κυρίως για την ερμηνεία του Νικήτα Τσακίρογλου.

Ο σημαντικός μας ηθοποιός επέστρεψε στην μικρή μας οθόνη μέσα από το σίριαλ για τον σύγχρονο Άγιο.

Μία εμβληματική φυσιογνωμία που φώτισε με τον πνευματικό του λόγο πλήθος ανθρώπων.

Μέσα από τη νέα ιστορική, βιογραφική σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» άρχισε να ξεδιπλώνεται η ιστορία της ζωής του Αγίου Παϊσίου, από τη γέννησή του μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να μονάσει. Ένα εκλεκτό καστ ηθοποιών με μπροστάρη τον Νικήτα Τσακίρογλου έρχεται να ερμηνεύσει ερμηνεύει τους χαρακτήρες της σειράς του Μεγάλου Καναλιού.

Ο σημαντικός μας ηθοποιός επέστρεψε στην μικρή μας οθόνη μέσα από το σίριαλ για τον σύγχρονο Άγιο. Μία εμβληματική φυσιογνωμία που φώτισε με τον πνευματικό του λόγο πλήθος ανθρώπων.

Μέσα από τη νέα ιστορική, βιογραφική σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» άρχισε να ξεδιπλώνεται η ιστορία της ζωής του Αγίου Παϊσίου, από τη γέννησή του μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να μονάσει.

Ένα εκλεκτό καστ ηθοποιών με μπροστάρη τον Νικήτα Τσακίρογλου έρχεται να ερμηνεύσει ερμηνεύει τους χαρακτήρες της σειράς του Μεγάλου Καναλιού.

«Η σειρά αγγίζει τις καρδιές των Ελλήνων λόγω της προσέγγισης από την ορθοδοξία μας. Χαίρομαι που ο σταθμός προβάλλει αυτό το θρησκευτικό σίριαλ, που δεν είναι θρησκευτικό μόνο αλλά δείχνει περισσότερο τον ξεριζωμό των Ελλήνων από τη Μικρά Ασία. 

Εύχομαι να βοηθήσει τους νέους να προσεγγίσουν με ευλάβεια την ορθοδοξία μας και να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι» σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο Νικήτας Τσακίρογλου στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Το σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Τσιάκκας και τη σκηνοθεσία ο Στάμος Τσάμης. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε τόπους όπου ο Άγιος Παΐσιος έζησε, όπως η Κόνιτσα και το Άγιον Όρος.


πηγη