GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Το τερμάτισαν Βρετανία-Ρωσία! Μόνο τον...Braveheart δεν ξέθαψαν! Ποιος αποκάλεσε τρελό τον Πούτιν

«Η σκωτσέζικη φρουρά κλώτσησε τον τσάρο Νικόλαο» Το Υπουργείο Άμυνας της Βρετανίας και της Ρωσίας πέρασαν την αντιπαράθεση σε άλλη διάσ...


«Η σκωτσέζικη φρουρά κλώτσησε τον τσάρο Νικόλαο»

Το Υπουργείο Άμυνας της Βρετανίας και της Ρωσίας πέρασαν την αντιπαράθεση σε άλλη διάσταση αφού θυμήθηκαν την ιστορία της Κριμαίας...

Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας Μπεν Γουάλας είπε: "Δυστυχώς, έχουμε έναν ενοχλητικό αντίπαλο, τον Πούτιν, ο οποίος είναι εντελώς τρελός.

Η Σκωτσέζικη φρουρά κλώτσησε τον πισινό του Τσάρου Νικολάου Α' το 1853 στην Κριμαία. Μπορούμε πάντα να το κάνουμε ξανά.

Ο Τσάρος Νικόλαος τότε έκανε το ίδιο λάθος με τον Πούτιν, δεν είχε ούτε φίλους ούτε συμμαχίες», σύμφωνα με τον Guardian.

Ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας Igor Konashenkov αντέδρασε σε αυτό κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με δημοσιογράφους: «Συνιστούμε στους Βρετανούς στρατιωτικούς να μελετήσουν καλά όχι μόνο τη γεωγραφία της Ρωσίας, αλλά και την ιστορία της.

Για να μην εμπλουτίσουν την κοινή στρατιωτική μας ιστορία με τη ζωή τους για να ευχαριστήσει τους φτωχά μορφωμένους Βρετανούς πολιτικούς.

Η ιστορία δεν οφείλεται στο πείσμα του 93ου συντάγματος της Σκωτίας.

Η καταστροφή την ίδια μέρα από Ρώσους πυροβολητές μιας ολόκληρης αγγλικής ταξιαρχίας ελαφρού ιππικού πέρασε στην ιστορία πολύ πιο φωτεινή.

Ήταν αυτός ο «άθλος» των Βρετανών που εμπλούτισε όλες τις γλώσσες του κόσμου και τα στρατιωτικά εγχειρίδια με την έννοια της «κανονιοτροφής».

Νωρίτερα είχαμε γράψει ότι χθες το Λονδίνο επέβαλε κυρώσεις κατά των επιχειρηματιών Gennady Timchenko και των αδελφών Boris και Arkady Rotenberg, καθώς και σε πέντε ρωσικές τράπεζες μετά την αναγνώριση του «LDNR» από τη Ρωσία.

Επιπλέον, το Ηνωμένο Βασίλειο θα επιβάλει κυρώσεις σε μέλη της Κρατικής Δούμας και του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου που ψήφισαν υπέρ της αναγνώρισης των «DNR» και «LNR».

Επίσης, το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών ανέφερε ότι εάν η Ρωσία δεν αποκλιμακωθεί, η χώρα θα κλείσει την πρόσβασή της στην αγορά κρατικού χρέους.

Επιπλέον, το Ηνωμένο Βασίλειο εγγυάται στην Ουκρανία δάνεια έως και 500 εκατομμυρίων δολαρίων για να βοηθήσει το Κίεβο «να αντιμετωπίσει τις οικονομικές συνέπειες των ενεργειών της Ρωσίας».

«Χρησιμοποιούμε το οικονομικό μας βάρος για να βλάψουμε τη Ρωσία και να στηρίξουμε τον ουκρανικό λαό», έγραψε η Βρετανίδα υπουργός Εξωτερικών Ελίζαμπεθ Τρας.

πηγη