GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Δολοφονία Άλκη: Αποκαλύψεις από τον Αλέξη Κούγια για φωτογραφία «φωτιά»

Σε μια αποκάλυψη που προκαλεί αίσθηση προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας σχετικά με την δολοφονία του 19χρονου Αλκη στη Θεσσαλονίκη. «Ακόμα δεν έχου...



Σε μια αποκάλυψη που προκαλεί αίσθηση προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας σχετικά με την δολοφονία του 19χρονου Αλκη στη Θεσσαλονίκη.

«Ακόμα δεν έχουν γίνει άλλες συλλήψεις, εκτός του 23χρονου και εύχομαι να μην δικαιωθεί ο Καρυπίδης, που μου είπε ότι θα το φορτώσουν σε αυτόν τον Αλβανό που συνέλαβαν και οι άλλοι θα την κοπανήσουν.

«Εμένα χθες μου ήρθε μια είδηση που με έχει συγκλονίσει.

Μου έστειλαν μια φωτογραφία με τον φερόμενο ως δολοφόνο του Άλκη.

Δίπλα του είναι ο γιός μιας ανώτερης αξιωματικού του Τμήματος Αθλητικής Βίας της Θεσσαλονίκης.

Θα την θέσω υπόψη των Αρχών την φωτογραφία αυτή», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στον ΑΝΤ1 εγείροντας σειρά ερωτημάτων για την συσχέτιση της φωτογραφίας ή μη, με την εξέλιξη των ερευνών για τη δολοφονία.



Σχετικά με την εξιχνίαση της δολοφονίας τόνισε… «Με ανησυχεί ότι αργεί η σύλληψη των υπόλοιπων εμπλεκόμενων στην επίθεση.

Μιλάμε για την Θεσσαλονίκη, όχι για την Νέα Υόρκη.

Είναι μια πόλη που ξέρουν οι πάντες τα πάντα.

Ειδικά αφότου βρέθηκε και αυτός ο χώρος και όσα βρέθηκαν σε αυτόν.

Με ανησυχεί ότι δεν έχουν συλλάβει τους υπολοίπους δολοφόνους και ότι χωρίστηκε η δικογραφία για τα όπλα στην «γιάφκα», χωρίς να ελεγχθούν για DNA και άλλα στοιχεία και πήγαν κατηγορούμενο τον φερόμενο ως δολοφόνο για αυτά», αναφέροντας πως κατά την γνώμη του εμπλέκονται ακόμη έως 7 άτομα στην επίθεση στον άτυχο Άλκη και τους φίλους του.

Μίλησε και για τους συνδέσμους λέγοντας χαρακτηριστικά… «Οι διοικήσεις των συνδέσμων είναι με κουκούλες, δεν βλέπεις πρόσωπα» και συμπλήρωσε πως τα μέλη των συνδέσμων, που πλέον λειτουργούν ως «επιχειρήσεις», όπως ανέφερε, πολύ συχνά εμπλέκονται σε εμπόριο ναρκωτικών και όπλων, εκβιασμούς, «προστασία» σε μαγαζιά κτλ.

Συμπλήρωσε πως πρέπει να γίνουν νόμιμοι όλοι οι σύνδεσμοι, επισημαίνοντας ακόμη πως «το θέμα είναι και ποιος είναι ο πρόεδρος της ομάδας.

Αν έχει ο πρόεδρος της ομάδας κάνει λεφτά από λαθρεμπόριο καυσίμων ή ναρκωτικών, δεν πρόκειται να καταγγείλεις κανέναν».


πηγη