GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Η μόνη λύση είναι πλέον οι ΕΛΛΗΝΕΣ!

Γράφει ο Μιχαήλ Παναγιωτόπουλος , Αντιναύαρχος (ε.α.) ΠΝ Στην Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής Η τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου, ήταν η εβδ...



Γράφει ο Μιχαήλ Παναγιωτόπουλος,

Αντιναύαρχος (ε.α.) ΠΝ

Στην Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής


Η τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου, ήταν η εβδομάδα που επιβεβαιώθηκε από την ίδια την «Ελπίδα» το πόσο μοιάζει το κράτος που έχουν στήσει οι δήθεν δεξιές, οι σοσιαλιστικές και οι αριστερίζουσες κυβερνήσεις των τελευταίων ετών, σε μια παιδική χαρά, παντελώς ανίκανο να αντιμετωπίσει κάτι περισσότερο από ένα απλό ψιλόβροχο.

Ευτυχώς δεν υπήρχαν θύματα και για αυτό βέβαια δεν χρειάζεται να δώσουμε κανένα εύσημο στην ακυβερνεύουσα κυβέρνηση.

Αυτά που πρέπει να κρατήσουμε στην μνήμη μας είναι το άσκοπο μποτιλίαρισμα όχι μόνο στην Αττική Οδό, αλλά και σε όλους τους δρόμους των Αθηνών, η αλαζονεία μερικών αξιωματούχων που κυριολεκτικά έβριζαν τους πολίτες, αλλά το σημαντικότερο, η εικόνα των σχολείων με τα παιδιά μας σκεπασμένα με κουβέρτες για να μην παγώσουν. 

Την ακούσαμε την συγνώμη σας κε Μητσοτάκη, αλλά και αυτή άλλος ένας εμπαιγμός είναι σε αυτούς που σας ψήφισαν.

Κάνετε πως δουλεύτε, πληρώνεστε και κερδίζετε πολυτρόπως αμοιβές και χρήματα και μετά μέμφεστε ο ένας τον άλλον ξέρωντας εκ των προτέρων το αποτέλεσμα, για να δικαιολογήσετε τις θέσεις σας και να μας δείξετε ότι κάνετε κάτι.

Αυτό επιβεβαιώθηκε με την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την πρόταση μομφής που έκανε ο κος Τσίπρας, μερικές μόνον ώρες μετά την κυκλοφορία του προηγούμενου φύλλου.

Ποιά άραγε είναι τα αποτελέσματα της απόρριψης της προτάσεως μομφής;

Η ΝΔ κατάφερε να συσπηρώσει τους βουλευτές της και ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να συσπηρώσει την αυτοκαλόυμενη «αντιπολίτευση».

Τίποτε παραπέρα, τίποτε που να δώσει έναρξη για διαδικασίες αυτοκριτικής και αυτοβελτίωσης, τίποτε που να δώσει εφαλτήριο για ανανέωση της λαικής εντολής.

Ένας καλοστημένος θίασος δύο ομάδων τις οποίες αναγκαστικά μέχρι τώρα μας έχουν βάλει να παρακολουθούμε ενώ αλληλοκατηγορούνται, ατόπως και αστόχως αυτοκαγχάζοντες.

Σε τι άραγε βγήκε κερδισμένος ο Τσίπρας και ο Ανδρουλάκης;

Οι Πρέσπες και το Μάτι παραμένουν, όπως  παραμένουν και τα χρέη καθώς και η έλλειψη ουσίας του ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ.

Ποιά άλλη εικόνα θα μας μείνει στην μνήμη μας κε Π/Θ;

Αυτή που οι απλοί άνθρωποι έσπρωγναν μέσα στα χιόνια το ασθενοφόρο, επικαλούμενοι τους μη την ευθύνη φέροντες.

Αυτοί οι απλοί άνθρωποι, οι απλοί Έλληνες σας στήριζαν μέχρι τώρα, αλλά αυτό φαίνεται πλέον να έχει τελειώσει και φαίνεται από τις ξεκάθαρα άτοπες δημοσκοπίσεις που δίνουν σε όλους σας απατηλά ποσοστά, όμορφα πλασμένα για να σαγηνεύονται οι πολίτες.

Την  εβδομάδα που μας πέρασε,  είχαμε επίσης την επέτειο των Ιμίων. 25 χρόνια πρίν,  τρία παλληκάρια, τρία άτομα που αγαπούσαν την Ελλάδα μας αποφάσισαν με χαμόγελο να δεχτούν την αποστολή και να πετάξουν, από την Φ/Γ Ναβαρίνο προς την αιωνιότητα και να ενταχθούν στο Πάνθεον των Ηρώων. 

Εκεί που σίγουρα δεν θα ενταχθούν οι τότε πολιτικοί ιθύνοντες, ούτε ο τότε Π/Θ κος Σημίτης που ευχαριστούσε τους αμερικάνους, ούτε ο τότε ΥΠΕΞ κος Πάγκαλος που περιόδευε τα τηλεοπτικά κανάλια και θεωρούσε την Ελληνική Σημαία ένα απλό ύφασμα που μπορούμε να το τοποθετούμε και μετά ευκολώτατα να το παίρνουμε και να φεύγουμε.

Το χρονικό της κρίσης είναι γνωστό και δεν χρειάζεται να αναφερθώ σε αυτό .

Έχουν ακουστεί πολλά τα οποία δεν είναι ούτε λογικά ούτε αληθή.

Το επίσημο πόρισμα για την πτώση του ελικοπτέρου αναφέρει σαν αίτια την κακοκαιρία και τον εξ΄ αυτής αποπροσανατολισμό του πληρώματος.

Δεν θα το σχολιάσω αλλα απλώς θα αναφέρω τα λόγια του υιού του κυβερνήτη, του Ιωάννη Καραθανάση, που έχει ακόμη την τρυπημένη και λεκιασμένη φόρμα πτήσεως που φορούσε ο πατέρας του εκείνη την βραδιά.

Αυτό όμως που θα αναφέρω, είναι τα αποτελέσματα αυτής της κρίσης, αυτής της επίσημης υποχώρησης, αυτού του αδικαιολόγητου κατευνασμού. 

Τα αποτελέσματα αυτά μας επηρεάζουν άμεσα ακόμη και σήμερα σε πολλούς τομείς, όπως στην εξωτερική και την ενεργειακή πολιτική,  αν βέβαια αυτές οι έννοιες υπάρχουν στις κυβερνήσεις της αριστεράς και της αριστερίζουσας δεξιάς.

Πρώτο και βασικότερο αποτέλεσμα, είναι η καθιέρωση των αποκαλούμενων Γκρίζων Ζωνών, μέσα στα θέματα της Τουρκικής ατζέντας για τις διαφορές της με την Ελλάδα.

Σίγουρα τα νησιά, οι μικρονησίδες και οι βραχονησίδες που επικαλείται η Τουρκία είναι αδιαμφισβήτητα Ελληνικά και έχουν περιέλθει στην Κυριαρχία μας με Διεθνείς Συνθήκες.

Όμως αυτό δεν έχει μέχρι τώρα σταματήσει την γείτονα από τις άτοπες διεκδικήσεις της.

Ειδικότερα η μετά τα Ίμια αδικαιολόγητη υποχωρητικότητα των κυβερνήσεών μας σε κάθε εκδήλωση της τουρκικής επεκτατικής πολιτικής, έχει αποθρασύνει τους γείτονές μας. 

Με την απροκάλυπτη απειλή των όπλων της, με την έξυπνη διπλωματία των κανονιοφόρων και εκμεταλλευόμενη στο έπακρο τον διεθνή παράγοντα, η Τουρκία έχει καταφέρει χωρίς να έρθει σε καμμία αντιπαράθεση, χωρίς να ρίξει ούτε μια σφαίρα, να πρωταγωνιστήσει στην ανατολική Μεσόγειο. 

Παραδείγματα είναι το μνημόνιο με την Λιβύη, το οποίο εμείς λέμε ότι είναι παράνομο και θα καταπέσει στον ΟΗΕ, όμως παραμένει ακόμη σε ισχύ, ο νέος Αττίλας στην Αμμόχωστο με το άνοιγμα των Βαρωσίων και η απροκάλυπτη εκτέλεση θαλασσίων ερευνών τόσο στην Ελληνική ΑΟΖ της ανατολικής Μεσογείου όσο και μέσα στο ίδιο το Αιγαίο.

Επιπρόσθετα η θρασύτατη παρεμπόδιση μέ την απειλή βίας των ερευνών για λογαριασμό Ελλάδας και Κύπρου μέσα στις δικές μας υφαλοκριπήδες,  η παρεμπόδιση των Ελληνικών ερευνών για την διέλευση του αγωγού ηλεκτρικής ενέργειας από την Κύπρο στην Κρήτη, και το πάγωμα των οριοθετήσεων ΑΟΖ με την Αίγυπτο και την Κύπρο.

Τέλος η ακύρωση κατασκευής του αγωγού αερίου EAST MED, αλλά και οι συνεχείς παραβιάσεις, οι παραβάσεις και οι πτήσεις άνωθεν ων νησιών μας στο Αιγαίο, τόσο με αεροσκάφη, όσο τελευταία και με έξυπνα τηλεκατευθυνόμενα ιπτάμενα Drones.

Η κυβέρνηση του κου Μητσοτάκη  έχει παραιτηθεί επίσημα από τα Κυριαρχικά μας Δικαιώματα στην ανατολική Μεσόγειο και για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι η «Πράσινη Ενέργεια» με τις ανεμογεννήτριες  πάνω στις καμένες βουνοκορφές.

Μπερδέυει την αυξημένη στρατιωτική δυνατότητα που θα έχουμε σε λίγα χρόνια με την ολοκλήρωση της αγοράς των νέων μας μονάδων, με την αποτροπή που μπορεί να έχει μια ολοκληρωμένη πολιτικοστρατιωτική πολιτική διεκδίκησης των δικαιωμάτων μας.

Μια εύρωστη πατριωτική πολιτικοστρατιωτική πολιτική που δεν είναι ικανοί ούτε καν να την κατανοήσουν γατζωμένοι σε φανταστικά σύνδρομα.

Αυτήν την πολιτική την απεμπόλισε επίσημα η τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ εκείνη την νύχτα και τώρα θεωρεί ότι μπορεί πάλι να παίξει κάποιο ρόλο στα πολιτικά δρώμενα, με πλασματικά ποσοστά. 

Αυτή η πολιτική της υποχώρησης, της υποτακτικότητας, του κουκουλώματος, της μη αντίδρασης, της μετάθεσης στο αόριστο μέλον, μόνο επιτυχίες δεν μπορεί να φέρει.

Και είναι πανεύκολο και πασιφανές να καταριφθούν οι αίολες και αστήριχτες δηκλώσεις επιτυχίας της κυβέρνησης του κου Μητσοτάκη.

Κραυγαλέα απόδειξη το συμβάν που καταγράφηκε στον τύπο την προηγούμενη Πέμπτη, κατά το οποίο Τούρκος ψαράς που ψαρεύει παράνομα μέσα στα Ελληνικά Χωρικά Ύδατα στην περιοχή έξω από την Ίμβρο, περιφρόνησε το πλοίο της Ελληνικής Ακτοφυλακής λέγοντας «Ποιος είσαι εσύ!

Έλα, αν σου βαστάει. Καλέσαμε το λιμενικό (τουρκικό) και σε λίγο θα έρθουν και θα το βάλετε στα πόδια. 

Είστε προδότες. Έλα να επέμβεις.

Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις...». Εκεί μας έχετε φτάσει κύριοι.

Τα σημάδια των ημερών είναι πλέον αποκαρδιωτικά. 

Την στιγμή που σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στην Ευρώπη διαφαίνεται μια στροφή στον τρόπο αντιμετώπισης της πανδημίας, σύσσωμη κυβέρνηση και αντιπολίτευση εμμένουν στον διαχωρισμό των πολιτών, στην επικράτηση του κλίματος φόβου και την ακόμη μεγαλύτερη αποδυνάμωση του ΕΣΥ με άλλους 10 χιλιάδες υγειονομικούς στα πρόθυρα της απόλυσης. 

Αδιαφορούν επιδεικτικά για τους αυξημένους αιφνιδίους και αδικαιολόγητους θανάτους, όπως αυτήν την εβδομάδα την κατάρευση του ποδοσφαιριστή της ομάδας της Ηλιούπολης, στην οικογένεια του οποίου εκφράζω την μεγάλη μου λύπη.

Αυτό που ξέρουν να κάνουν μόνο είναι να προωθούν την Νέα Τάξη Πραγμάτων και την Μεγάλη Επανεκκίνηση,  φτιάχνωντας φανταστικά σκιάχτρα για να μας τρομάζουν.

Τα όργανά τους, οι απάτριδες, αγνώμονες αλλά και ανιστόριτοι αριστερίζοντες δρούν ως συνήθως εντελώς φασιστικά κατηγορώντας κατά το δοκούν και κατά το ίδιον συμφέρον, συνήθως την πατριωτική παράταξη.

Πρόσφατο παράδειγμα η εντελώς άδικη και αδικαιολόγητη δολοφονία του 19χρονου Άλκη για την οποία αμέσως ανήρτησαν άστοχες αντιφασιστικές δηλώσεις ενώ τώρα κατηγορούμενος είναι ένας Αλβανός. Από αυτή την συμπεριφορά φαίνεται ξεκάθαρα ποιοί είναι οι πραγματικοί φασίστες και προωθητές μίσους.

Η πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να μην πέρασε. 

Ούτε ο ένας ήθελε να δώσει το μαχαίρι που κόβει την πίτα, ούτε ο άλλος πραγματικά ήθελε να πάρει την καυτή πατάτα, χρησιμοποιώντας δημοσιογραφικούς όρους.

Όμως οι Έλληνες πολίτες δεν μπορούν να σέρνουν μέσα στο χιονιά άλλα ασθενοφόρα κύριοι, πόσο μάλιστα όταν η θέση σας είναι μέσα σε αυτά. 

Πρέπει επιτέλους να βγούμε από αυτό το τέλμα που επίτηδες μας βάλατε και η μόνη λύση μετά την «ΕΛΠΙΔΑ» είναι πλέον οι ΕΛΛΗΝΕΣ, οι Έλληνες πατριώτες που βλέπουν, καταλαβαίνουν και δεν είναι διατεθιμένοι να ζήσουν άλλες τέτοιες κατάντιες.

Μέχρι την άλλη Κυριακή, καλή εβδομάδα και καλή δύναμη.


ellhnes.net