GRID_STYLE
FALSE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Breaking News:

latest

Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ ένας από τους συλληφθέντες - Σεσημασμένοι του αντιεξουσιαστικού χώρου που κυκλοφορούσαν ελεύθεροι οι δολοφόνοι του Άλκη

Στο φως η δράση της συμμορίας που δολοφόνησε τον Άλκη Καμπανό Μπαράζ συλλήψεων των δραστών της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού καταγρά...


Στο φως η δράση της συμμορίας που δολοφόνησε τον Άλκη Καμπανό

Μπαράζ συλλήψεων των δραστών της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού καταγράφηκε την Κυριακή, με τους συλληφθέντες να φτάνουν πλέον τους οκτώ. 

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ, αργά το βράδυ της Κυριακής, συνελήφθησαν άλλα δύο άτομα.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο οδηγός, Γ.Κ. του δεύτερου αυτοκινήτου, το οποίο συμμετείχε στη δολοφονική επίθεση.

Ο Γ.Κ είναι πρώην ποδοσφαιριστής στην παιδική ομάδα του ΠΑΟΚ, υπάλληλος σε υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας υποδημάτων και οργανωμένος του αντιεξουσιαστικού χώρου στη ΘΥΡΑ 4.

Μάλιστα o Γ.Κ είναι φίλος, στο Facebooκ με τον 20χρονο Αλβανό ο οποίος έχει διαφύγει στη χώρα του και καταζητείται.

Οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό των δύο ακόμη ατόμων που εμπλέκονται στη δολοφονία του 19χρονου και συγκλόνισε το πανελλήνιο συνεχίζονται.

Το προφίλ των συλλεφθέντων

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι οκτώ συλληφθέντες είναι ηλικίας από 19 έως 23 ετών, ενώ επτά εξ αυτών είναι Έλληνες και ένας αλβανικής καταγωγής.

Πρόκειται στην πλειονότητά τους για μέλη συνδέσμων οπαδών του ΠΑΟΚ και μάλιστα με ηγετικό ρόλο μέσα σε αυτές.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τρεις εκ των συλληφθέντων είναι σεσημασμένοι, έχοντας συλληφθεί ξανά στο παρελθόν για συμμετοχή σε επεισόδια σε γήπεδα και συγκρούσεις με οπαδούς άλλους ομάδων.

Έρευνες στην Αλβανία

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρεται παραπάνω, ένας εκ των δραστών ενδέχεται να έχει διαφύγει στην Αλβανία. 

Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που έρευνες θα διεξαχθούν και στην γειτονική χώρα.

Ενδεικτικά είναι, δε, τα όσα είπε, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Λευτέρης Οικονόμου, ο οποίος ανέφερε ότι «αν κάποιος διέφυγε υπάρχουν συγκεκριμένες δικονομικές διαδικασίες για την κίνηση όλων εκείνων των διαδικασιών για να λογοδοτήσει ο κάθε δράστης στη δικαιοσύνη».

Το όπλο του εγκλήματος

Νωρίτερα χθες, το φως της δημοσιότητας είδε η φωτογραφία του δρεπανιού, το οποίο κατασχέθηκε από αστυνομικούς λίγα μέτρα από το σημείο της επίθεσης.

Στο δρεπάνι βρέθηκε γενετικό υλικό του 19χρονου Άλκη, γι’ αυτό εκτιμάται ότι είναι το όπλο με το οποίο επήλθαν τα φονικά χτυπήματα στο σώμα του.

Εντοπίστηκε και το δεύτερο αυτοκίνητο

Παράλληλα στο πλαίσιο των ερευνών, εντοπίστηκε και το δεύτερο αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποίησαν οι δράστες της επίθεσης, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Το όχημα, σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν σταθμευμένο σε γκαράζ.

H τελευταία ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Σε συνέχεια των δύο προηγούμενων ανακοινώσεων που εκδόθηκαν από την Υπηρεσία μας και αφορούν σε σύλληψη, δυνάμει σχετικών Ενταλμάτων, έξι ατόμων, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση ανθρωποκτονίας 19χρονου, που έλαβε χώρα την 01-02-2022, στην περιοχή Χαριλάου, ανακοινώνεται ότι εκτελέστηκαν δύο επιπλέον Εντάλματα σύλληψης.

Συνελήφθησαν δηλαδή δύο ακόμη άτομα, ως εμπλεκόμενα στην προαναφερόμενη υπόθεση».

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο νέοι συλληφθέντες είναι δύο Έλληνες που έχουν γεννηθεί το 1999 και το 2001.

Πλέον αναζητούνται άλλοι δύο.

Ο λόγος για ένα άτομο στην Αθήνα και για τον Αλβανό που διέφυγε στη χώρα του.


πηγη